Mihai Gongu a fost numit director de creatie la Graffiti BBDO, dupa ce Ema Prisca, ceea care a coordonat acest departament in ultimii trei ani, a decis sa isi continue cariera pe cont propriu, se arata intr-un comunicat al agentiei. Acesta va coordona intreaga activitate a departamentului de creatie, din a carui structura face parte inca din 2005, fiind pe rand copywriter, senior copywriter si apoi deputy creative director.

In 2009, Mihai a lucrat in departamentul de creatie al agentiei BBDO, in Berlin.

“Am avut sansa de lucra o perioada de vreme intr-o piata matura, cum este cea germana, in care oamenii din creatie sunt de profesie creativi, nu doar ca vocatie. Cred ca publicitarii trebuie sa-si recastige increderea clientilor, aducand plusvaloare vizibila nu doar in comunicatele de presa. (...) Nu ma tem de criza economica. Din punctul meu de vedere e genul de constrangere care cerne mai repede valoare. Este modul in care piete emergente precum Argentina sau Africa de Sud au ajuns sa aiba creatie de top si sa devina hub-uri chiar pentru clienti globali”, a declarat Mihai Gongu.

Grupul BBDO Romania face parte din BBDO Worldwide, una din cele mai mari retele de comunicare din lume. Din Grupul BBDO Romania fac parte agentiile: Graffiti BBDO, divizia de PR - Pleon Graffiti, Media Direction si Proximity.