Divizia TV a Intact Media Group anunta o noua structura a echipei de vanzari. Potrivit unui comunicat al trustului, noul departament va fi condus de Vlad Tudosie din pozitia de Head of Sales si va avea ca obiectiv principal crearea de "pachete inovative" pentru publicitari.

"Vom restructura complet modul de abordare in relatia cu partenerii nostri, cu intentia de a lansa o viziune noua menita sa revigoreze piata de publicitate. Ca raspuns la nevoile lor am creat o echipa noua formata din oameni cu expertiza in zona de vanzari. Ei vor lucra indeaproape cu agentiile partenere pentru a le oferi tot sprijinul necesar in vederea dezvoltarii unor pachete inovative pentru clientii lor", afirma Cristian Mihalache, business development director, Intact Media Group, citat in comunicat.

La inceputul lunii octombrie, Intact anuntase ca departamentul de vanzari de publicitate TV urma sa fie condus de Cristian Mihalache, directorul de business development al grupului, dupa despartirea de regia Clir Media si internalizarea vanzarilor.

Potrivit comunicatului, noua structura va identifica oportunitati variate de promovare pe toate cele 5 posturi TV din portofoliul Intact - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV si Antena International. In plus, ea va integra si departamentul Trafic, "pentru o abordare mai compacta din perspectiva vanzarilor".

Numirile cheie ale noului departament sunt:

  • Vlad Tudosie - Head of TV Sales, cu o experienta acumulata in compania Discovery Corporation ca Ad Sales Director.
  • Liviana Ionescu - Sales Manager, cu o experienta acumulata la agentiile media Splendid Media Group si ARBOmedia.
  • Alexandru Cojocaru - Sales Manager, cu 8 ani de experienta la National Geographic.
  • Ciprian Baracu - Sales Manager. A mai lucrat pentru Cable Direct si pentru Discovery.
  • Andreea-Mihaela Parvu - Sales Manager. A lucrat in vanzari pentru Realitatea TV si Minimax.
  • Corina Brandmeyer - Special Projects Manager, cu experienta in vanzari la Kiss FM, Magic FM si Radio Contact.
  • Alex Petec si Cristina Plecadite formeaza noua echipa de research a trustului. Alex a mai lucrat pentru Pro TV, Acasa, Pro Cinema, MTVro si Sport.ro, in timp ce Cristina a acumulat experienta lucrand pentru Expres, ARBOmedia si ZenithOptimedia Romania.
  • Daniela Pavel - Assistant to the Head of Sales. A lucrat anterior pentru grupul Realitatea Catavencu si Pro TV.