Revelionul fara numar de pe Pro TV, cu State si Flacara, a batut anul acesta Paranghelionul de pe Antena 1, iar postul public a fost cel mai urmarit in momentul trecerii dintre ani. Daca primele trei posturi din topul programelor de Revelion erau previzibile, surprinzatoare a fost prezenta pe locurile 4 si 5 a posturilor National TV si Kanal D, noteaza Pagina de media.

  • Programele speciale de Revelion au inceput la ora 20.00 (pe Antena 1) si la 20.30 (pe Pro TV). Postul din Baneasa a scos la bataie un show clasic cu Nae Lazarescu si Vasile Murariu, Pro TV a venit cu artileria grea - Divertis.
  • In intervalul 20.00 - 22.00, castigatoare a iesit Antena 1 - 2,6 milioane de telespectatori, din care 1,4 milioane la nivel urban.
  • De la 22.00, a venit "vremea tiganilor". Si a Pro TV. State de Romania si Flacara au batut show-ul cu manelisti pus in scena de Antena 1: peste 2 milioane de romani au urmarit Pro TV, din care 1,2 milioane de oraseni.
  • Daca primele trei posturi din topul programelor de Revelion erau previzibile, surprinzatoare a fost prezenta pe locurile 4 si 5 a posturilor National TV si Kanal D, atat la nivel national, cat si la nivel urban, pe intervalul 22.00 - 01.30.

Audientele detaliate la paginademedia.ro.

TVR 1, cel mai urmarit post in minutul zero al Revelionului

Romanii au preferat TVR 1 in momentul trecerii dintre ani, postul public inregistrand, la miezul noptii, 11,8 puncte de rating si o cota de piata de 24,5%, la nivelul publicului urban, potrivit unui comunicat al televiziunii publice. La nivel national, minutul de aur a inregistrat un rating de 11,4, cu o cota de piata de 22,5%.