Moare presa scrisa sau un model depasit de a face presa? Se inchid ziare din cauza crizei economice sau din cauza ca marile trusturi, cu rare exceptii, intorc spatele publicului si fac politica patronilor? Schimba internetul fata presei iar jurnalistii, sub presiunea publicului, vor trebui sa se schimbe? Cristian Tudor Popescu s-a aflat in redactia HotNews.ro si a raspuns intrebarilor cititorilor pe tema viitorului presei romanesti. Cristian Tudor Popescu va raspunde la restul intrebarilor cititorilor duminica, la aceeasi ora.

"În România, conturul meseriei de jurnalist e din ce în ce mai difuz, reguli nu mai există, iar deontologia a ajuns înjurătură: "băi, deontologule!", spune Cristian Tudor Popescu intr-un interviu recent. Detalii aici si aici.

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.