Pavel Stanchev, CEO al Kanal D din februarie 2009, paraseste conducerea postului incepand cu ianuarie 2010, "pentru a raspunde unor noi provocari in cariera profesionala", anunta un comunicat al postului turcesc. Locul ramas liber va fi preluat de Haluk Kurcer, membru in board-ul executiv al Kanal D.

Haluk KurcerFoto: Kanal D

UPDATE: Contactat de HotNews.ro, Pavel Stanchev a declarat ca motivul plecarii sale este faptul ca va ocupa "un alt post, in alta tara", urmand sa ofere detalii in cateva saptamani.

"Dorim sa ii multumim domnului Pavel Stanchev pentru dedicarea de care a dat dovada si pentru efortul depus in 2009, si ii dorim mult succes in viitoarea sa cariera", afirma Begum Dogan, Chairwoman al Kanal D si vicepresedinte al Dogan Media Group.

Pavel Stanchev pleaca de la conducerea Kanal D

Pavel Stanchev pleaca de la conducerea Kanal D

Foto: Kanal D

Conducerea Kanal D Romania va fi preluata de Haluk Kurcer, membru in board-ul executiv al postului, impreuna cu actuala echipa de management.

Despre plecarea lui Stanchev de la Kanal D a scris, luni seara, si Reporter Virtual, care afirma cu titlul de zvon ca Stanchev "a fost demis/schimbat".