Turner Broadcasting lanseaza postul pentru copii Boomerang in reteaua Digi TV din sase tari, inclusiv Romania. CNA a amendat Kanal D cu 25.000 de lei pentru o emisiune "La sueta cu Bahmu". TreeWorks anunta lansarea aplicatiei online de monitorizare a retelelor sociale Zelist Monitor. Iar Media Direction anunta ca va administra serviciile de media pentru compania farmaceutica slovena KRKA.

  • Media Direction va administra serviciile de media pentru compania farmaceutica slovena KRKA. in urma castigarii licitatiei organizate de companie spre sfarsitul anului trecut, potrivit unui comunicat de presa. Agentia va oferi servicii de media planning & buying, strategie si cercetare pentru toate produsele KRKA.
  • Turner Broadcasting lanseaza canalul pentru copii Boomerang in reteaua Digi TV a companiei RCS&RDS din Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia si Muntenegru, arata un comunicat de presa. Acesta precizeaza ca pentru Boomerang intrarea in pachetele Digi TV inseamna "o crestere de 3,5 milioane de abonati in tarile central si est-europene, astfel incat numarul total al acestora in regiune va ajunge la 9,5 milioane".
  • TreeWorks anunta lansarea in versiune private beta a Zelist Monitor, aplicatie online de monitorizare a retelelor sociale. Comunicatul prezinta aplicatia drept o platforma de monitorizare a reputatiei brandurilor, ce "analizeaza in timp real cvasitotalitatea blogurilor (inclusiv comentariile de pe acestea), a conturilor de Twitter si a presei online". Afla detalii despre Zelist Monitor in comunicatul de presa.
  • CNA a decis, marti, sa sanctioneze postul Kanal D cu amenda de 25.000 de lei pentru emisiunea "La sueta cu Bahmu" difuzata la data 7 decembrie 2009, ora 15.00, in care invitatii au folosit limbaj vulgar, iar tema a avut conotatii sexuale, contrar reglementarilor din audiovizual privind protectia minorilor.