Noua premii Femeia Anului 2009 au fost decernate in cadrul Galei organizate marti seara de revista Avantaje, in parteneriat cu Avon. Spin Communications a fost aleasa sa administreze comunicarea companiei Velux Romania. Iar Gazeta Sporturilor a avut vanzari estimate la 120.000 de exemplare marti, cand ziarul a fost distribuit impreuna cu "Lazy Town", potrivit lui Catalin Tolontan, citat de Pagina de media.

  • Dana Deac, directorul postului public, jurnalista Ioana Magura Bernard, soprana Elena Mosuc si realizatoarea Florentina Opris se numara printre laureatele premiilor Femeia Anului 2009, la Gala organizata marti seara de revista Avantaje, in parteneriat cu Avon Cosmetics. Noua premii au fost acordate la sase categorii - Promovarea si apararea drepturilor femeii, Apararea si promovarea valorilor democratiei, Promovarea si apararea drepturilor categoriilor defavorizate, Ambasador al artei romanesti peste hotare, Respeonsabilitate si implicare sociala, Initiativa in sprijinul semenilor. Vezi castigatoarele celor noua premii de excelenta la cea de-a 12-a editie a evenimentului in comunicatul de presa.
  • Gazeta Sporturilor estimeaza ca a avut vanzari de 120.000 de exemplare marti, cand ziarul a fost distribuit impreuna cu primul episod din serialul pentru copii Lazy Town (Oraselul lenes), potrivit lui Catalin Tolontan, citat de Pagina de media. "Asta inseamna de peste doua ori mai mult decat tirajul normal al acestei perioade", spune Tolontan, potrivit caruia GSP a tiparit 150.000 de exemplare, din care 100.000 au fost distribuite impreuna cu "Lazy Town".
  • Agentia Spin Communications a fost aleasa de compania Velux Romania, ce activeaza in domeniul materialelor de constructii, pentru administrarea contului de comunicare al acesteia, potrivit unui comunicat de presa. Spin a realizat strategia de PR pentru 2010. Spin Communications Romania este o agentie de PR full-service, parte a retelei internationale Spin, fondata la Atena in 2003.