ANAF va debloca, cel mai probabil vineri, conturile Realitatea Media, dupa ce compania a achitat joi suma restanta la bugetul de stat, potrivit directorului Directiei Generale a Marilor Contribuabili din ANAF, Andrei Haas, citat de Mediafax.

"Am declansat o actiune de blocare a conturilor la marii contribuabili, in vederea scaderii arieratelor la bugetul de stat. In urma blocarii conturilor, Realitatea Media a achitat astazi suma restanta de 4,8 milioane lei", a spus Haas.

ANAF a blocat, miercuri, conturile Realitatea Media, deschise la opt banci, pentru obligatii fiscale restante ajunse la scadenta si neachitate in valoare de 4,89 milioane de lei, reprezentand in principal contributii neplatite la bugetul asigurarilor sociale.

Potrivit informatiilor HotNews.ro, angajatii Realitatea au fost asigurati, joi, intr-un mesaj intern ca niciun cont nu a fost blocat, ca toate datoriile la stat sunt platite. Mesajul invoca si posibilitatea unei comenzi politice pentru vehicularea, miercuri seara, a informatiei privind blocarea conturilor.