Vodafone Romania a anuntat, luni, ca incepand de la 1 februarie 2010 contul sau de media va fi administrat de agentia OMD, in urma acordului global incheiat de grupul Vodafone cu reteaua OMD anul trecut. Potrivit unui comunicat al companiei, Vodafone Romania va continua sa colaboreze cu agentia McCann Erickson pentru serviciile de creatie publicitara.

Contul de media al Vodafone Romania a fost administrat in ultimii 12 ani de Universal McCann.

In prima parte a acestei luni, McCann Erickson l-a desemnat pe Catalin Dobre pe pozitia de sef de creatie pentru echipa dedicata contului Vodafone, pozitie din care Dobre va coordona activitatea de creatie pentru Vodafone.

Vodafone Romania anuntase la sfarsitul lunii august 2009 ca acest cont va trece de la agentia McCann Erickson, dupa o perioada de tranzitie, ca urmare a deciziei grupului Vodafone ca reteaua OMD sa gestioneze contul sau global de media, evaluat la 800 de milioane de lire sterline.

Contractul dintre Vodafone Romania si McCann Erickson urma sa expire spre sfarsitul lui 2010.

Comunicatul de luni al Vodafone il citeaza pe Marco Kind, chief marketing officer Vodafone Romania, potrivit caruia:

  • "Doresc sa multumesc echipei de media a McCann Erickson, partenerul nostru de incredere pe parcursul ultimilor 12 ani, pentru profesionalismul si implicarea cu care ne-au sustinut. Impreuna, am inovat si am reusit sa cream un model de leadership pe piata locala si sa aducem brandul Vodafone cat mai aproape de romani”.

Vezi comunicatul Vodafone aici