IAB Romania anunta lansarea unei serii de intalniri pe teme referitoare la industria de publicitate online. Jurnalista Antonia Tucheac se alatura V+O Communication, agentie care anunta si un cont nou - cel al companiei de resurse umane Trenkwalder Sobis. Syscom Digital isi deschide filiala la Chisinau. Iar Infinit Solutions desfasoara o campanie pentru Honda.

  • IAB Romania anunta lansarea oficiala a programului Dialogurile IAB, o serie de intalniri ce vor aborda subiecte importante din industria locala de publicitate online, vizand toate categoriile de companii implicate, de la agentii de publicitate la furnizori. Dialogurile IAB, ce vor avea loc lunar, vor debuta joi, 4 februarie, la Orange Concept Store, unde va fi abordata problema cercetarii pe si despre Internetul romanesc pe baza proiectelor de profil ale IAB Romania. Vezi comunicatul IAB aici
  • Antonia Tucheac, care in ultimii doi ani a fost sefa departamentului Media&Comunicare al cotidianului Business Standard, a preluat de saptamana aceasta pozitia de PR account manager in cadrul agentiei V+O Communication, condusa de Loredana Visa. Un comunicat al agentiei o citeaza pe Antonia Tucheac spunand ca "Dupa niste ani de scris despre piata de PR, am simtit nevoia unei schimbari, iar cererea s-a intalnit cu oferta cum nu se putea mai bine. Am ales sa plec din presa in PR, la V+O, cand am constatat ca, dupa prima discutie, Lori Visa a pastrat legatura cu mine cu o precizie de ceas elvetian. La a doua noastra intalnire, la sediul agentiei, seara, am vazut oameni ramasi peste program de placere".
  • Aceeasi agentie V+O Communication anunta ca va oferi servicii de consultanta in comunicare pentru compania de resurse umane Trenkwalder Sobis, companie cu 11 filiale la nivel national. Compania Trenkwalder Sobis este condusa de Bogdan Florea si opereaza pe piata din Romania din 2006, cand Trenkwalder a achizitionat compania locala Sobis Consult.
  • Agentia Infinit Solutions desfasoara incepand din ianuarie o campanie pentru Honda, intitulata "Anul Honda in zodiacul auto". Campania se desfasoara in mediul online, in statiile Rompetrol din tara, prin materiale distribuite la punctele de vanzare si prin spoturi radio difuzate la Kiss FM si Radio Zu, potrivit unui comunicat de presa.
  • Agentia de comunicare digitala Syscom Digital, condusa de Maia Novolan, anunta deschiderea unei filiale la Chisinau, potrivit unui comunicat de presa. Obiectivul declarat al agentiei este "sa ofere strategii integrate de marketing digital, care combina eficient tacticile de marketing on-line cu cele off-line atat in Romania, cat si in Republica Moldova".