Cosmote Romania desfasoara o noua campanie de imagine prin care introduce si noul slogan global al companiei, "Lumea noastra esti tu", care inlocuieste sloganul folosit in ultimii doi ani si jumatate, "Alaturi de tine".

Potrivit reprezentantilor Cosmote, campania - dezvoltata de Bold Ogilvy in Grecia si adaptata pentru piata romaneasca de Ogilvy&Mather, agentia de media fiind Media Investment - foloseste un "mix complex, de la TV pana la outdoor". In functie de mediul folosit, campania va dura pana la trei luni.

Potrivit unui comunicat al companiei:

  • "Noua campanie de brand isi propune sa duca mai departe abordarea noastra din anii trecuti si sa consolideze si mai mult relatia noastra emotionala cu consumatorii, care duce la loialitate emotionala." - Costas Kapetanopoulos, marketing&communication director Cosmote Romania:
  • “Mesajele noastre de comunicare cheie vor continua sa urmareasca imbunatatirea calitatii serviciilor noastre, produsele si serviciile, precum si acoperirea, in timp ce adaugam nota personala atat de importanta pentru fiecare dintre noi in aceasta perioada." - Dana Bursuc, Senior Marketing Communication Manager Cosmote Romania.

Vezi comunicatul aici