Compania Casa Serafim, detinuta de Cornel Nistorescu, a preluat controlul asupra site-ului Cotidianul.ro, printr-un contract de licenta semnat pe o perioada nedeterminata cu F5, compania de new media a grupului Realitatea-Catavencu, potrivit unui comunicat intern F5. Prin acest contract Nistorescu preia drepturile de folosinta si de dezvoltare a marcii Cotidianul.ro - detinuta de F5 Webcorp. Vanzarea spatiului publicitar pe acest site urmand sa fie facuta in continuare de regia F5 X-Media, parte a F5.

Comunicatul precizeaza ca site-ul Cotidianul.ro va fi editat sub conducerea generala a lui Cornel Nistorescu si sub coordonarea editoriala a jurnalistei Oana Stanciulescu. Aceasta a fost redactor-sef al editiei tiparite pana in momentul inchiderii.

In ianuarie a.c., Cotidianul.ro a inregistrat circa 580.000 de vizitatori unici, 2,62 milioane de afisari si 1,22 milioane vizite, potrivit datelor SATI. In decembrie 2009, site-ul inregistra circa 570.000 de vizitatori unici, 3,35 milioane afisari si 1,44 milioane de vizite.

Cornel Nistorescu preia conducerea Cotidianul.ro din momentul semnarii contractului de licenta cu F5.

Aparitia ziarului Cotidianul a fost suspendata la sfarsitul anului trecut, insa versiunea online Cotidianul.ro a continuat sa functioneze in formula restransa, sub umbrela F5, in timp ce pagina online a Business Standard, alt cotidian inchis atunci de Realitatea-Catavencu, a fost transformata in platforma de comentarii si bloguri.