Antena 1 a anuntat, miercuri, ca Augusta Lazarov a preluat din data de 15 februarie functia de Head of Entertainment la acest post de televiziune. Printre atributiile sale: sa coordoneze si sa dezvolte programele de divertisment, sa identifice si sa propuna noi formate care sa atraga publicul postului.

Augusta Lazarov este citata intr-un comunicat spunand ca "imi doream foarte mult sa continui activitatea in acest domeniu si iata ca propunerea primita cu putin timp in urma s-a concretizat in revenirea mea la postul de televiziune unde am cunoscut de-a lungul timpului oameni extraordinari".

Comunicatul Antena 1

Augusta Lazarov devine Head of Entertainment la Antena 1

Augusta Lazarov a preluat functia de Head of Entertainment la Antena 1 incepand cu data de 15 februarie 2010. Ea se va ocupa de coordonarea si dezvoltarea programelor de divertisment, in acelasi timp cu identificarea si propunerea unor noi formate care sa aiba impact la publicul Antena 1.

“Imi doream foarte mult sa continui sa lucrez in acest domeniu si iata ca propunerea primita cu putin timp in urma s-a concretizat in revenirea mea la postul de televiziune unde am cunoscut de-a lungul timpului oameni extraordinari. Publicul nostru are tot dreptul la emisiuni de divertisment de cea mai buna calitate, si-mi doresc ca aportul meu la acest deziderat sa fie semnificativ, in cadrul unei echipe profesioniste si experimentate,” declara Augusta Lazarov.

Augusta Lazarov are o bogata experienta in coordonarea continutului productiilor de divertisment si in adaptarea formatelor internationale la piata din Romania. Pentru Antena 1, s-a ocupat de coordonarea productiei si realizarea emisiunilor de succes "Din dragoste", "Noaptea erorilor", "Geniali", "Ciao, Darwin!", ale telenovelelor "Secretul Mariei" si "Vocea inimii", dar si de sitcom-ul "Scene de CaZnicie".

Noul Head of Entertainment al Antena 1 are o implicare de peste zece ani in televiziune, in ultimii 7 ani ocupandu-se de coordonarea productiei si realizarii de programe de divertisment. Pe plan international, ea a sprijinit productia programelor "Hello, Goodbye!", "El tramposo" (Dirty, rotten cheater) si "Escuchala otra vez!" ("Ascult-o inca o data"), difuzate in Spania.