Bobby Paunescu a declarat pentru HotNews.ro ca suma de 200.000 de euro ce apare in Monitorul Oficial ca pret de cumparare a Evenimentului Zilei si Capital de la Ringier "este doar o parte a pretului final". In Monitorul Oficial nr. 585 din 3 martie a aparut o decizie a societatii controlate de Bobby Paunescu, conform careia "in schimbul achizitiei publicatiilor Evenimentul Zilei si Capital, Societatea va achita vanzatorului un pret total de 200.000 euro, ce urmeaza a fi achixtat in doua transe".

Bobby Paunescu a reamintit de declaratia facuta in interviul acordat lui Dan Tapalaga. In privinta sumei de 200.000 de euro, el a spus ca "in modul complex in care se calculeaza pretul final, suma este doar o parte a acestuia. Pretul este confidential".

Firma Editura Evenimentul si Capital, care a cumparat de la Ringier cele doua titluri in luna februarie 2009, este controlata de Bobby Paunescu (70% din actiuni). Ceilalti actionari sint firma Spet Shipping (20% - firma controlata de familia Paunescu) si Claudiu Serban (10%).

Prin aceeasi decizie a firmei, Claudiu Serban a fost numit administrator al societatii, cu un mandat de 2 ani.

Despre suma tranzactiei au scris initial Money.ro si Reporter Virtual.