Agentia nationala de presa - Agerpres - a lansat, marti, o noua interfata a paginii sale de Internet, potrivit unui comunicat al agentiei. Noua platforma integreaza imaginile cu texte si fisiere audio-video, permitand totodata notificarea automata a informatiilor nou postate prin email sau RSS.

Potrivit comunicatului, noul portal de stiri al agentiei ofera un continut imbunatatit de informatii si referinte utile, venind astfel in intampinarea interesului public, care "s-a mutat online". Pe langa cele mai importante informatii ale zilei, noua platforma Agerpres ofera acces la date statistice, un calendar al evenimentelor si titlurile orei, comunicate de presa, un motor de cautare, monitorizari de presa, linkuri utile, precum si informatii privind cursul valutar, starea vremii sau bursa de valori.

"Odata cu lansarea de astazi, schimbarea website-ului Agerpres nu este considerata o actiune incheiata. Platforma va fi imbunatatita si optimizata permanent, astfel incat sa raspunda deopotriva cerintelor utilizatorilor si standardelor in domeniu, in continua miscare", mentioneaza comunicatul.