Adevarul Holding lanseaza, vineri, 12 martie, revista de celebritati OK!. Potrivit unui comunicat al trustului AH, revista va aparea vinerea, la fiecare doua saptamani, cu un tiraj de 75.000 de exemplare.

Trustul Adevarul Holding a cumparat licenta pentru OK! in noiembrie, anul trecut. Ca si revista mama, OK! Romania va fi o publicatie glossy, iar unul dintre avantajele editiei romanesti va fi accesul la fotografiile OK! din retea.

"Lansam un titlu important intr-un an dificil, subliniind decizia companiei de a detine o puternica divizie de reviste si de a juca un rol de referinta in oferta editoriala de mondenitati internationale si romanesti. Din puzzle-ul acestei constructii mai lipseste o revista la care lucram", afirma Razvan Corneteanu, director general AH, citat in comunicat.

OK! Romania va fi cea de-a 21-a editie locala a brandului britanic si isi propune sa dezvaluie in exclusivitate povesti si interviuri din lumea starurilor si a personalitatilor vietii publice, sa surprinda vedete in ipostaze mai putin obisnuite, precum si ultimele tendinte in domeniul modei, al frumusetii si al tehnologiei.