Revista Kamikaze lansata de jurnalistii care au plecat de la Academia Catavencu apare la tarabe miercuri, intr-un tiraj de aproximativ 60.000 de exemplare si la un pret de 2,5 lei, a spus pentru HotNews.ro Catalin Prisacariu, fostul redactor-sef adjunct de la A.C. Incepand din aceasta noapte, publicatia va fi disponibila si online la adresa kamikazeonline.ro.

Potrivit lui Prisacariu, primul numar Kamikaze va avea o serie de interviuri "cu Tolontan, CTP si Turturica despre plecarile lor, cu toata echipa, de la un ziar la altul" si de investigatii, printre care un articol cu Sorin Oprescu, referitor la relatia acestuia cu omul de afaceri Bogdan Buzaianu, si unul cu Mircea Dinescu, care a primit ajutoare de stat de 600.000 de euro de la PD-L, precum si mai multe rubrici noi, diferite de cele de la Academia Catavencu.

Prisacariu a amintit trei dintre ele: "Pe surse umane", cu informatii din spatele usilor inchise ale politicii si afacerilor cu statul, "Unirea Basarabiei cu Romania, minut cu minut" si "Cronica de teatru de lupta", cu povesti reale din Afganistan.

Un sumar detaliat al primului numar poate fi gasit aici.

Site-ul catavencunou.ro unde fostii jurnalisti de la Academia Catavencu au fost prezenti pana la aparitia revistei Kamikaze va fi abandonat, cititorii urmand a fi redirectionati catre adresa online a revistei - kamikazeonline.ro.