Schimbul de replici dintre reportervirtual.ro si Lucian Mandruta ne-a aratat inca o data la ce e bun un blog bine scris si ce gen de reactie poate starni cand in vizor este luata o vedeta media fara orgolii inutile. Pe scurt, Spartakus "l-a scuturat" putin pe Mandruta pentru noua lui emisiune spunandu-i ca "s-a cocalarit" in ultima perioada si ca "ce face el acum e mai mult decat josnic, mai mult decat umilitor". Mandruta ii da replica pe acelasi blog (vezi postul 14) sustinand ca face un show care ii place si nu vede de ce nu ai putea "sa publici la Dilema si sa faci si Paine si Circ?".

"Cu tot farmecul lui in scris, in dialog direct Mandruta are tot atata indemanare cat are un elefant intr-un magazin de portelanuri, adica zero. E lipsit de umor, crispat, devine penibil. Si ca umilinta sa fie mai mare pentru ereticul Mandruta, l-au aruncat, imbracat la costum, intr-un jacuzzi, sa palavrageasca tot felul de ineptii cu invitatii sai. Mai lipsea sa-i dea cu smoala si cu fulgi si sa-l trimita pe sticla, sa rada lumea ca la circ. Pentru ca la asta se rezuma acum rolul lui Mandruta: este un clovn trist care, sub masca zambetului pictat pe fata ascunde o lacrima", scrie Spartakus.

Dupa el, motivele care l-au indemnat pe mandruta la aceasta "prostitutie profesionala" ar putea fi faptul "ca e dator vandut la banci, are rate mari si inghite cu zambetul pe buze cucuta oferita de Antene pentru a-si plati angaralele. Are famelie mare, remuneratie, dupa buget..."

Numai ca Mandruta se jura ca nu-i vorba nici de ratele mari, pe care le poate plati si sotia, nici de decadere profesionala ci pur si simplu se scalda in cada cu Norica Nicolai fiindca-i place. Bine ca nu a fost in cada cu "celebra" Nikita ca mai trebuia sa suportam si niste poezioare de amor.

"Am oferte de serviciu pe bani mai multi, functie si prestigiu. N-am chef. Uite-asa, n-am chef sa fac ce vreti voi, n-am chef sa va dau satisfactie si sa plang de ce rau am ajuns si sa cer iertare natiunii. Am doar pofta sa spun lucruri, sa fac oamenii sa rada un pic in toata incruntarea asta in care va complaceti si voi", spune cu naduf vedeta (media sau de cancan acum?). Asta e. Daca lui ii place, ii place si gata. Vorba aceea, ce-si face omul cu mana lui se numeste... "Paine si circ".

Spartakus nu se lasa insa si mai loveste o data (vezi postul 15) acolo unde-i vine mai greu vedetei, adica la amanta: "Crezi ca e mult mai bine, pentru acelasi prestigiu, sa te joci cu ratustele in jacuzzi? Eu zic ca din dilema asta ai ales gresit. In locul tau, sincer iti spun, daca tot voiam sa sochez lumea, preferam sa o fac stand cu blonda in masina decat cu Norica in cada.er iti spun, daca tot voiam sa sochez lumea, preferam sa o fac stand cu blonda in masina decat cu Norica in cada."