Nadina Campean preia stafeta de la Oana Frigescu Badiu la Observatorul de la ora 16.00, incepand cu 19 aprilie, cand Oana va intra in concediu de maternitate, anunta un comunicat al Antenei 1. De asemenea, incepand de vineri, 9 aprilie, postul va difuza rubrica Povesti de tabloid, din cadrul Observatorului de la ora 19.00, si in weekend.

Astfel, stirile mondene prezentate in timpul saptamanii de Simona Gherghe, in cadrul Observatorului de la ora 19.00, vor fi prezentate sub titulatura „Weekend tabloid” in fiecare vineri, sambata si duminica de Anca Rusu, moderatoarea emisiunii „FotbALL inclusive” si prezentatoarea stirilor de la postul sportiv GSP TV.

De asemenea, incepand cu 19 aprilie, prezentatoarea Observatorului de la ora 13 si cel de la ora 16, din timpul saptamanii, Oana Frigescu Badiu va intra in concediu de maternitate. Oana va lipsi de la pupitrul stirilor doua luni, urmand sa revina la Observator in luna iunie.

Pana atunci, stirile pranzului si cele ale dupa-amiezii vor fi prezentate de Nadina Campean, reporter special al Observatorului si prezentatoarea emisiunii magazin “Felicia”, difuzata in fiecare sambata dimineata la Antena 1.