Postul Program TV, ce urmeaza sa functioneze ca un ghid de programe de televiziune, a primit licenta de la CNA. MidasMedia, regia condusa de Silviu Ispas, va vinde publicitate pentru Monitorul de Vrancea si Obiectiv de Vaslui. Iar contul de comunicare Schneider Electric a fost castigat de Lowe PR.

  • CNA a acordat, joi, licenta audiovizuala pentru un nou post, Program TV, ce urmeaza sa functioneze ca un ghid de programe de televiziune. Potrivit Mediafax, postul va incepe sa opereze cu o investitie de circa 70.0000 de euro, licenta fiind solicitata de SC Pro Management Group SRL din Bucuresti, un centru de instruire profesionala detinut de Irinel Costel Marin (90%) si Irina Elena Marin (10%). Postul va furniza in regim teletext programele posturilor TV si, potrivit sursei citate, isi va castiga existenta din publicitate.
  • Doua publicatii locale din Moldova, Monitorul de Vrancea si Obiectiv de Vaslui, apeleaza la MidasMedia, regia condusa de fostul sef ARBOmedia, Silviu Ispas, pentru vanzarea spatiului lor publicitar, potrivit unor comunicate de presa. Miercuri, ARBOmedia anuntase incheierea unui parteneriat nou cu publicatia Vremea Noua - Vaslui.
  • Contul de comunicare al Schneider Electric Romania, companie specializata in managementul energiei, va fi administrat de agentia Lowe PR, selectata in urma unei licitatii la care au participat sase agentii de relatii publice, potrivit unui comunicat de presa. Lowe PR va oferi servicii de comunicare business-to-business, business-to-consumer, comunicare interna si relatii media.