Libertatea, Adevarul, Evenimentul zilei si Romania libera vor publica sub forma unui supliment verdictul in cazul Sorin Rosca Stanescu - Ringier, a declarat Marius Hagger, seful operatiunilor Ringier Romania, pentru Pagina de media. Conform sursei citate, Ringier a cumparat deja publicitatea pentru cele noua pagini ale sentintei, care vor incapea intr-un supliment de patru pagini.

"Hotararea judecatoreasca din cazul Sorin Rosca Stanescu - Ringier va fi publicata cel mai probabil sambata. Va aparea sub forma unui supliment de patru pagini, inserat in ziarele Adevarul, Evenimentul zilei, Libertatea si Romania libera", a afirmat Marius Hagger, pentru sursa citata.Detalii la paginademedia.ro.

Sorin Rosca Stanescu a incercat sa obtina in instanta aplicarea sentintei pronuntate intr-un proces mai vechi cu trustul Ringier Romania, pe care l-a castigat si prin care obliga, intre altele, ziarul Evenimentul Zilei sa publice integral, pe prima pagina, un anunt judiciar de 9 pagini si sa plateasca pentru publicarea aceluiasi text in alte ziare.

El a declansat procesul impotriva ziarului Evenimentul Zilei/Ringier Romania in 2005, in urma publicarii unor articole denigratoare la adresa sa, anuntate pe prima pagina a ziarului. Procesul s-a incheiat in iunie 2009 printr-o sentinta definitiva si irevocabila in favoarea lui Sorin Rosca Stanescu.