Nicu Stancescu si Bogdan Vintila se alatura agentiei Friends Advertising, unde noul managing director este Cristian Mesaros (ex-Gregory's). Juriul festivalului Effie Romania 2010 va fi condus de James Miller de la AMV BBDO. Voxline Communication lanseazeaza un ghid de marketing prin SMS. Iar Indoor Partnership, pol de media specializat in publicitate indoor, anunta vanzari de 500.000 de euro in primul trimestru.

  • Trei specialisti in marketing-management s-au alaturat in ultima perioada agentiei Friends Advertising, potrivit unui comunicat de presa. Cei trei sunt: Cristian Mesaros, fost marketing manager si general manager la Gregory's, numit managing director a agentiei fondate de Sorin Tranca; Nicu Stancescu, fost manager la Cannon, devenit new business director la Friends; si antreprenorul Bogdan Vintila, numit art director si grafic designer. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • Juriul editiei din acest an a festivalului Effie Romania, ce premiaza eficienta in publicitatea romaneasca, va fi prezidat de James Miller, Head of International Planning la AMV BBDO, anunta organizatorii. Juriul va fi format din peste 80 de reprezentanti ai industriei de marketing si comunicare. Cazurile pot fi inscrise la Effie pana la data de 26 mai. Jurizarea se va realiza in doua etape, in zilele de 7 si 8 iunie 2010, iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere care va avea loc in data 10 iunie 2010. Vezi mai multe in comunicatul de presa.
  • Polul de media Indoor Partnership, infiintat la inceputul anului de agentiile de publicitate indoor Elevate si Sugar Media, anunta ca in primul trimestru al anului a inregistrat vanzari de 500.000 de euro, in conditiile in care cele doua companii fondatoare inregistreaza cu peste 40% mai multi clienti, comparativ cu perioada similara din 2009. Vezi mai multe in comunicatul de presa.
  • Compania de marketing mobil Voxline Communication a lansat un ghid de profil, prezentat drept "o solutie practica si gratuita" la intrebari legate de campaniile de marketing prin SMS. "Ghidul Mobile Marketing prin SMS" este disponibil la adresa ghidsms.voxline.ro.  Vezi mai multe in comunicatul de presa.