Mihai Gadea preia conducerea postului Antena 3, iar Sorin Oancea isi incheie mandatul de director general al postului, pastrand pozitia de actionar cu 25% si presedinte al Consiliului de Administratie, potrivit unui comunicat al televiziunii de stiri a trustului Intact. Mihai Gadea va asigura conducerea Antena 3 in calitate de director executiv. Posturile EuforiaTV si Antena 2 se vor relansa sub coordonarea lui Sorin Oancea.

Reprezentantii de comunicare ai Antena 3 au precizat pentru HotNews.ro ca Mihai Gadea va continua sa realizeze emisiunea Sinteza zilei pentru acest post de televiziune, dar nu va mai fi director la Antena 2.

Potrivit comunicatului, Sorin Oancea va prelua de la 1 iunie functia de vicepresedinte al Grivco Group, urmand sa se ocupe de "cateva proiecte strategice pentru businessul de media al grupului care i-au fost incredintate datorita calitatilor manageriale dovedite din plin in ultimii ani". Oancea va coordona, pentru inceput, "proiectul de reformatare si relansare a posturilor de televiziune EuforiaTV si Antena 2".

Din comunicatul Antena 3:

  • Sorin Oancea are o experienta de aproape 20 de ani in mass-media din Romania.
  • A inceput in anul 1991 ca redactor colaborator la revista "Zig-zag", lucrand apoi ca redactor sef al publicatiei "Pretul succesului", apartinand Corporatiei Intact.
  • In 1994 Sorin Oancea e numit director comercial in cadrul departamentului radio-tv al Corporatiei Intact.
  • In anul 1995 preia functia de director general al companiei Intact Advertising, casa de productie si vanzari a postului de televiziune Antena 1
  • La finalul anului 1997 preia conducerea companiei Antena 1 S.A. din pozitia de director general si administrator unic.
  • In 2005, preia conducerea proiectului Antena 3