Cum risca oamenii lui Vantu sa piarda contracte de un milion de euro, semnate cu sase zile inainte ca Vasile Blaga sa plece la interne. Cei mai multi bani au ajuns la Realitatea TV

de D.Tapalaga, A.Biro     HotNews.ro
Luni, 31 mai 2010, 11:54 Economie | Media & Publicitate


Elena Udrea si Vasile Blaga
Foto: AGERPRES
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului sustine ca intentioneaza sa rezilieze un contract de 840.000 de euro si ca analizeaza oportunitatatea continuarii unui al doilea contract, in valoare de aproape 200.000 de euro,  ambele incheiate cu Media Consulta, firma de publicitate detinuta de Mihai Craiu, unul din partenerii de afaceri ai lui Sorin Ovidiu Vantu. Contractele de publicitate pentru programul european REGIO au fost semnate in data de 17 decembrie 2009, cu sase zile inainte ca Vasile Blaga sa treaca de la ministerul dezvoltarii la cel de interne. Cele doua contracte arata ca  trustul controlat de Sorin Ovidiu Vantu a incasat cei mai multi bani.
 • Reprezentantul Media Consulta, Mihai Craiu, a declarat pentru HotNews.ro ca nu exista motive legale pentru rezilierea contractului, ca nu a favorizat trustul Realitatea si ca a respectat conditiile din caietul de sarcini.
 • Vezi in articol culisele unui mecanism sofisticat: cum se jongleaza cu audienta/tiraj, iar banii ajung la televiziunile mogulilor sau la ziare de partid 
De ce vrea Elena Udrea sa anuleze doua contracte semnate pe vremea lui Blaga
 • Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a explicat pentru HotNews.ro ca pe data de 18 mai 2010 a notificat Media Consulta in vederea rezilierii contractului pentru promovarea Programului Operational Regional (REGIO), ”luand in considerare faptul ca nu sunt difuzate spoturile conform media planurilor propuse si agreate, respectiv lipsa spoturilor de pe canalele Antena 1 si Antena 3
 • Reprezentatii trustului Intact au refuzat sa explice de ce nu au difuzat spoturile la programul REGIO pe posturile Antena 1 si Antena 3.  ”Intrucat relatia cu clientii nostri este confidentiala, nu putem sa furnizam astfel de detalii”, a declarat pentru HotNews.ro Vlad Tudosie, seful vanzarilor pentru TV al grupului Intact, controlat de familia lui Dan Voiculescu.
 • La randul sau, Mihai Craiu, administrator si actionar majoritar la Media Consulta, afirma ca ”nu exista in acest moment motive temeinice si legale pentru rezilierea acestui contract” si ca ”Pachetul Realitatea – The Money Channel a fost net avantajos fata de alte posturi TV prin prisma atat a profilului statiilor, audientei livrate, cat si a obtinerii indicatorilor impusi prin caietul de sarcini
 • Din primul contract, cei mai multi bani in incaseaza 
                               1. Realitatea TV: 364.000 RON (aprox 86.000 euro)
                               2. Antena 3 cu 178.752 RON (42.000 euro)
                               3. Antena 1 cu 157.773 RON (37.000 euro)
                               4. Pro TV - 167.540 RON (40.000 euro)
                               5. TVR 1 cu 154.544 RON (37.000 euro)
                               6. TVR 2 cu 81.651 (19.000 euro)
                               7. National TV cu 81.611 (19.400 euro)
                               8. B1 TV cu 57.834 (14.000 euro)
                               9. Kanal D cu 55.617 (13.000 euro)
 • Al doilea contract, in valoare de 200.000 de euro (avand ca obiect difuzarea asa numitelor fillere, o serie de sase clipuri publicitare despre programul Regio) se imparte doar intre moguli, preferata fiind tot televiziunea controlata de SOV: 457.380 de RON (aprox 110.000 de euro) merg la Realitatea TV, si doar 92.400 RON (aprox 22.000 de euro) la Antena 3, post controlat de familia lui Dan Voiculescu. Potrivit ministerului, ”in prezent contractul este in derulare pe canalele Realitatea TV si Money Channel. In prezent acest contract este in analiza, urmand a se lua o decizie cu privire la nedifuzarea fillerelor pe canalul Antena 3”.
 • Ambele contracte presupun si alte cheltuieli, mai mici ca valoare, cu productia videoclipurilor, publicitate pe net, ziare, reviste etc. Cele doua contracte de publicitate implica fonduri europene nerambursabile. Potrivit Ministerului Dezvoltarii, in nici unul din cele doua contracte nu au fost efectuate plati pana in acest moment.
 • Licitatia a inceput la 1 iunie 2009 si a fost castigata de Media Consulta. Explicatia lui Mihai Craiu pentru intarzierea semnarii contractului (s-a semnat in 17 dec 2009. Noul guvern s-a format in 23 decembrie 2009) a fost legata de contestatii, mai intai la CNSC, apoi in justitie. ”In urma plangerii la Curtea de Apel, in august 2008 procedura a fost suspendata asteptand rezolutia Curtii de Apel. Curtea s-a pronuntat cu decizia definitiva in decembrie 2009”, a declarat Craiu pentru HotNews.ro.
 • Un top al audientelor din luna mai 2009 arata urmatorul clasament: Pro TV, Antena 1, Acasa, Realitatea TV, Kanal D, Prima TV, Antena 3, TVR 1, National TV, OTV, TVR2 fiind pe locul 13, iar B1 TV pe locul 16. Acest clasament masoara media pe zi, dupa media in prime-time clasamentul se schimba, Realitatea si Antena 3 fiind pe locurile 7, respectiv 8. Detalii aici
Acestea sunt cateva date brute. Ele arata o evidenta: o televiziune de stiri relativ mica incaseaza cei mai multi bani din campania publicitara pentru programul REGIO. Campania implica 9 posturi TV, ziare, publicatii online etc, iar cele doua contracte se ridica la un milion de euro. Dintr-un milion, peste 200.000 ajung la trustul controlat de SOV. Detaliu esential: Mihai Craiu, castigatorul licitatiei, este asociat cu Sorin Ovidiu Vantu in alta firma, Realitatea Media Barter Deals, unde cei doi au 50-50%.
   
Ce poate fi lesne observat e ca distributia publicitatii nu respecta principiul audientei. In acest caz, orientarea posturilor (generaliste sau de stiri) nu are nici o importanta. Prin caietul de sarcini, ministerul isi propune sa se adreseze unui public generalist (all), urban, + 18. Aici incepe o discutie complicata despre preturi si optimizari. PROTV are o audienta mai mare, dar si costuri de difuzare mai ridicate decat Realitatea sau Antena 3.
 • Posturile de stiri, reclama garantata de la stat
Insa explicatiile sunt, la o privire atenta, destul de simple. Banii au fost directionati din start, prin caietul de sarcini, care prevede ca 40% din contract merge la televiziunile de stiri, 60% la televiziunile generaliste. Directionarea ar fi avut sens daca era luat in calcul un public tinta. Fiind vorba de public generalist, directionarea n-are sens. Singurul criteriu de luat in calcul ar fi trebuit, teoretic, sa fie audienta.

A doua directionare se realizeaza ceva mai sofisticat, prin asa numitul TRP (Target Rating Points). Intreaga campanie a ministerului isi propune sa atinga o anumita cifra TRP. Asta inseamna punctele de audienta obtinute de un anumit target de audienta pe o perioada specifica de timp.

O privire aruncata peste contract ne arata ca Realitatii TV sunt alocate 482 de puncte TRP fata de 118 TRP la Pro TV. Asta inseamna ca Realitatea trebuie sa difuzeze un numar mult mai mare de clipuri decat Pro TV pentru a atinge in final audienta dorita. Altfel spus, desi are o audienta mica, Realitatea isi propune, prin redifuzarea clipurilor, sa atinga o audienta cat mai mare, cu fiecare difuzare a clipului. Simplu spus, difuzarea repetata a unul clip catre acelasi public restrans creaza impresia ca intreaga campanie a beneficiat de o audienta mare.

Potrivit unor specialisti din piata publicitatii, asa numita optimizare a costurilor e deja o practica,  astfel incat statii tv cu audienta mica ajung sa fie preferate furnizorilor mari, care sunt si mai scumpi: "E adevarat ca e un risc de marketing, si anume mesajul, chiar daca e rulat de mai multe ori la aceste statii de nisa, sa ajunga la un numar restrans de oameni, practic la acelasi public". Specialistii sustin ca publicitatea de stat, "ar trebui sa beneficieze de suportul mediilor de stat. Pana la urma, de asta contribuim cu totii la o statie care are 3000 de angajati".

 • Mihai Craiu (Media Consulta): Nu am favorizat trustul Realitatea TV

Mihai Craiu
Mihai Craiu
Foto: Arhiva personala
Rep: Cum comentati ca Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului intentioneaza sa rezilieze contractul incheiat la data de 17 decembrie intre Media Consulta si MDRT?
Mihai Craiu: Suntem in discutii cu MDRT pe seama  contractului dintre institutiile noastre. Din punctul nostru de vedere nu exista in acest moment motive temeinice si legale pentru rezilierea acestui contract si suntem convinsi ca impreuna cu MDRT vom gasi modalitati legale de derulare in conformitate cu obiectul contractului.

Rep: Pe ce criterii ati stabilit ca difuzarea celor sase episoade ale filler-ului TV se va face pe Realitatea TV, Money Channel si Antena 3? De ce nu pe alte posturi generaliste cu audienta mult mai mare, avand in vedere ca target-ul stabilit prin contract este all, public urban, +18? In acest context, de ce  cea mai mare expunere se asigura tot prin Realitatea TV? Potrivit contractului nr 2376, suma alocata Realitatii TV este de peste 450.000, de patru ori mai mult suma alocalta postului Antena 3?  
M.C: Unul dintre obiectivele Programului Operational Regional este constientizarea unei proportii cat mai mari a populatiei Romaniei cu privire la existenta si rolul axelor Regio prin furnizarea de informatii utile si relevante potentialilor beneficiari si publicului larg cu privire la program, axe, modalitatile de accesare si implementarea a acestora. De aceea, in propunerea tehnica au fost luate in calcul statiile de stiri. Pachetul Realitatea – The Money Channel a fost net avantajos fata de alte posturi TV prin prisma atat a profilului statiilor, audientei livrate cat si a obtinerii indicatorilor impusi prin caietul de sarcini, toate elementele fiind parte integranta in calculul punctajului ofertei.

Rep: In oferta dvs pentru publicitatea offline, ziarul Curentul figureaza ca avand un tiraj de peste 80.000 de exemplare (a incasat cei mai multi bani, 128.404 RON, adica 30.000 de euro). De unde aveti aceste cifre, in conditiile in care auditul BRAT pe anul 2009 indica in lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august un tiraj constant de putin peste 20.000 de exemplare.  
M.C: Propunerea pentru componenta presa a fost realizata pe baza caietului de sarcini. In media plan am inserat atat publicatii nationale Curentul, Adevarul, Saptamana Financiara cat si 14 publicatii locale. Intrucat licitatia a avut loc pe 1 iunie 2009, tirajele ziarelor au fost prezentate conform auditarilor realizate de organismele acreditate in acest sens in perioada oct-dec 2008 conform solicitarii Autoritatii Contractante.

Rep: Favorizarea trustului Realitatea TV are legatura cu faptul ca sunteti partener de afaceri cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu in firma Realitatea Media Barter Deals?
MC: Sunt asociat si cu Camelia Voiculescu in Saptamana Financiara, dar nu din acest motiv am ales sa derulam Campania Regio in Saptamana Financiara, ci pentru ca aceasta publicatie conform Brat avea un tiraj de 40.272 exemplare. Concluzia certa este ca nu am favorizat trustul Realitatea TV  si nici trustul Intact in alegerea facuta, propunerea noastra fiind bazata pe cerintele caietului de sarcini, in caz contrar am fi fost descalificati din start.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

11907 vizualizari

 • +1 (25 voturi)    
  Paruiala dintre Udrea si Blaga va duce PDL-ul de r (Luni, 31 mai 2010, 11:24)

  Manu [anonim]

  ...Poate c-o sa castige Udrea, insa pe termen lung acest lucru va fi catastrofal pt PDL, care uita un lucru esential: romanii, atat barbatii, cat mai ales femeile, sunt misogini. Nici dac-ar avea IQ-ul lui Einstein - ceea ce, desigur, nu este cazul - n-ar putea Udrea sa atraga mai multe voturi ca Blaga. Iar paruiala asta este o crunta dezamagire pt unul ca mine, care nu mi-e rusine sa spun ca-s votant PDL & Basescu. PS: Nu va obositi cu minusurile, nu am de gand sa mai intervin azi pe forum...
  • +5 (11 voturi)    
   ... (Luni, 31 mai 2010, 13:31)

   tirolez [utilizator] i-a raspuns lui Manu

   Din pacate pentru blaga, barbat sau nu, nu prea are charisma, s-a vazut la alegerile din Bucuresti.
   • +1 (1 vot)    
    va intereseaza acest articol? (Marţi, 1 iunie 2010, 8:54)

    adrian [anonim] i-a raspuns lui tirolez

    mie nu mie se pare deloc interesant. dovada numarul mic de comentarii. si totusi este pe prima pagina. inca o zi. in schimb, articolul despre SGG, care avea destule comentarii a disparut rapid.
  • +1 (5 voturi)    
   ...mai usor ca macane ... (Luni, 31 mai 2010, 17:17)

   ionamaru [utilizator] i-a raspuns lui Manu

   ..si zici ca esti dezamagit ?? ...hai lasa rusinea la o parte si te rugam sa ne mai zici ceva ,asa pe termen lung !!
   • -2 (4 voturi)    
    Domnule Blaga, votez PD-L de obicei! (Luni, 31 mai 2010, 18:29)

    Marian [anonim] i-a raspuns lui ionamaru

    Dar daca dvs, domnul Berceanu si domnul Videanu nu faceti un pas inapoi si nu va opriti din furat, eu nu mai vin la vot!!! Ati ajuns o mare dezamagire! Sincer, v-am votat si la primaria Capitalei si sunt sigur ca faceati mai mult decat domnul Oprescu. Dar ce faceti acum e o rusine. Fiti demn, un adevarat ardelean si retrageti-va, pentru tara asta macar!
 • -11 (17 voturi)    
  Blaga, Blaga si iar Blaga (Luni, 31 mai 2010, 12:13)

  Catalin [anonim]

  Mai exact, tara arde si Cotroceniul + Udrea se piaptana incercand sa i-o traga lui Blaga.

  Baieti, nu vedeti si voi ca sunt chestiuni prea importante in aceste momente ca sa veniti voi cu petardele astea ? Nici macar petarde nu sunt, mai degraba niste chibrituri scaparate...
 • -9 (17 voturi)    
  Mda, si la Hotnews? (Luni, 31 mai 2010, 12:26)

  alex [anonim]

  Corect! Super, desigur. De ce sa nu se dea la etno publicitatea? Si mai ales intre doua emisiuni cu gagici, un spot cu regio. ating trp dintr-un foc! Dane, ori nu intelegi nimic, ori nu-ti pasa. ai si tu cruciada ta anti moguli si subiectul trebuie tras in tema....
  • +17 (19 voturi)    
   Tie ti se pare corect (Luni, 31 mai 2010, 12:40)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui alex

   citind cifrele ca 50% din bani sa fie dati unor televiziuni de nisha? Mie mi se pare mita. Crede-ma.
   Nu poti compara ratingul ProTV cu ... Realitatea. Nici macar pe MINUTE nu reuseste sa ia ProTV. Deci repet: e MITA.
   • -3 (13 voturi)    
    da, ecorect (Luni, 31 mai 2010, 12:54)

    alex [anonim] i-a raspuns lui Audit

    Publicitatea nu se da doar dupa audineta. Cine se uita la "danez pentru tine" nu cred ca e vreodata interesat de cum functioneaza programul regio. Degeaba ii dai publicitate acolo. Sau la stirile cu babele violate. Corecte sau incorecte, stirile de la realitatea sau money sunt pe un alt target. daca nu tin cont de el, dao doar pe puncte, asta e mita cu scuze asa zis profesionale
    • +3 (5 voturi)    
     la cate minusuri vad (Luni, 31 mai 2010, 15:00)

     dj [utilizator] i-a raspuns lui alex

     ma intreb cati sunt cei care au habar de publicitate
   • 0 (2 voturi)    
    Domnule Blaga, m-ati dezamagit!!! (Luni, 31 mai 2010, 19:40)

    Marian [anonim] i-a raspuns lui Audit

    Dar daca dvs, domnul Berceanu si domnul Videanu nu faceti un pas inapoi si nu va opriti din furat, eu nu mai vin la vot!!! Ati ajuns o mare dezamagire! Sincer, v-am votat si la primaria Capitalei si sunt sigur ca faceati mai mult decat domnul Oprescu. Dar ce faceti acum e o rusine. Fiti demn, un adevarat ardelean si retrageti-va, pentru tara asta macar!
  • 0 (8 voturi)    
   mogalma (Luni, 31 mai 2010, 12:45)

   fm [anonim] i-a raspuns lui alex

   cum, domnu tapalaga, sa-ntelegem ca pd are legaturi cu vantu, mogulu ala rau? si ca fac afaceri impreuna? io zic ca e o eroare aici, ca de fapt sinteti cumparati de psd, geoana etc. pai partidul model a cistigat alegerile tocmai pe acest "proiect" - lupta impotriva comunismului si a mogulilor. si dvs ne tot spuneti de citiva ani ca singura miza reala in romania e lupta moguli - traian/pd.
   io creca v-a cumparat psd :)) si acum ne dezinformati cum ca si pd face afaceri cu aia rai.
 • +17 (19 voturi)    
  E, mi se pare normal! (Luni, 31 mai 2010, 12:33)

  domino63 [anonim]

  Adica primesti bani de la mine si in loc de multumire sau macar echidistanta, ma injuri.
  E, realitatea si antenele... sa le vad fara bani.
  Si pe ele si pe patronii sindicali, costin si luca si cati vor mai fi!
  Sa vedem cum pot sa injure pe stomacul gol!
  • 0 (2 voturi)    
   nu sunt "bani de la mine" (Luni, 31 mai 2010, 17:22)

   catalin [anonim] i-a raspuns lui domino63

   Sunt bani de la Uniunea Europeana, nu sunt banii de buzunar nici ai lui Udrea nici ai lui Blaga; sunt bani de la platitorii de taxe din UE, indiferent din ce partid ar fi ei si trebuiesc cheltuiti pentru niste programe prin care Romania sa se integreze in UE, nu sa isi faca mai stiu eu cine campanie electorala sau sa i-o traga in barba vreunui mogul care i-a calcat pe bataturi!
   • -1 (3 voturi)    
    serios!!! (Luni, 31 mai 2010, 18:09)

    mar [anonim] i-a raspuns lui catalin

    Vad ca ai lectia bine redactata. Sunt bani de la Ue si din contributia nationala.
    Corect ca sunt bani de la platitorii de taxe si impozite, dar nu cred ca a existat preocupare la mogulizor ptr. promovarea REGIO.
    In afara isteriilor curente, nu prea am vazut ceva legat de promovarea REGIO si a impactului asupra de dezvoltarii unor zone prin aplicarea programului.
    Da, daca nu a respectat contractul sa se rezilieze.
    Si inca ceva, din cate stiu aceste contracte nu pot fi sparte in bucati.
 • +11 (13 voturi)    
  Acum sper ca nu se mai (Luni, 31 mai 2010, 12:36)

  Audit [utilizator]

  intreaba HN de ce iRealitatea nu da in Blaga.
  Iar Udrea e facuta pulbere. La Vantu, ca la curve, doar pe bani (alege-s-ar praful de el).
  Oricum, marea mea dezamagire este Blaga; daca incepand cu 1 ianuarie 2010 (nu mai devreme) ar fi facut ordine in administratia centrala si locala (unde nu face nici acum nimic) nu s-ar fi ajuns aici. Sunt sigur.
  Oricum Blaga doarme si acum ca am observat mariri de salarii!!!! in administratia locala.
  • +7 (7 voturi)    
   s-o crezi tu... (Luni, 31 mai 2010, 14:00)

   airamerica [utilizator] i-a raspuns lui Audit

   Doarme? Sa crezi tu asta, el vegheaza! Ma rog, s-a rputea sa atipeasca putin, cand cetateanul de rand are ceva probleme, dar in rest e treaz si f activ!
 • +7 (9 voturi)    
  Mare dezamagire Blaga asta (Luni, 31 mai 2010, 12:54)

  Rammy [utilizator]

  Si cand ma gandesc ca Irealitatea si Antenulele dadeau in Udrea pe nedrept.Blaga a facut toate aceste contracte cu mogulii.O mita ptr tacere.
  Patinoarul de la Brasov e o dovada de manipulare ordinara.Tolontan a uitat sa precizeze ca patinuarului din Ungaria i s-a pus doar acoperisul si scaunele de 2 mil. de euro,pe cand patinoarul de la Brasov a fost construit de la temelie pan' la caciulie plus utilitati si tot ce trebuie cu 4 mil.de euro.
 • +8 (10 voturi)    
  astea sunt televiziunile de azi (Luni, 31 mai 2010, 13:50)

  popper [utilizator]

  Televiziunile sunt pe moarte..ele vor fi vizionate in viitor pe net gratuit ca si ziarele..numai ca in agonie cer taxa de protectie...asta au facut mereu...TVr chiar pe vremea de dinainte de 80 cam asta facea...dar dupa 90 a revenit la aceleasi metehne urmat la greu de tv -unile de nisha...Realitatea nu e televiziune ci e MOb...Realitatea a cerut taxa de protectie de la politicieni indiferent de tabara politica...si a impartit clientii cu Felix...micii soricei cred ca sunt de capul lor dar nu sunt...
  • +1 (1 vot)    
   Aiurea - televiziunile sunt pe moarte... (Marţi, 1 iunie 2010, 11:48)

   joe [anonim] i-a raspuns lui popper

   Nu, nu o să fie gratis, nu-ţi închipui tu că ăia sunt proşti; o să le cumperi de pe iTunes, sau de pe Hulu.com sau Netflix. Asta dacă au să apară şi la voi in .ro chestiile astea, în state le avem de mult.
   Apropo: avem şi televiziune moca: 43 de canale digitale pe antena de cameră. Deci televiziunea clasică mai are până să moară.
 • +2 (4 voturi)    
  ceafa groasa a lui blaga (Luni, 31 mai 2010, 14:31)

  panfil flecaru [anonim]

  s'a lasat in obraz.
  neamul prost, chiar daca nu'i mitiq, e tot neam prost. adica mai intai io si'ai mei !
  base, restructurarea !
  fara blaga, fara videanul !
  dna udrea e ok. s'o lasam sa confirme, au ba.
  mai are nevoie de ceva timp..
  dar, blaga si videanul nu mai au ce da.
  ochii lor sunt spre a lua....
  ori cu ei, ori....the highway ! :-)
 • +2 (6 voturi)    
  Canale tv straine (Luni, 31 mai 2010, 15:24)

  karenina [anonim]

  Nu este mai bine de mine ca nu imi mai fac astfel de griji? Dupa ce ca vin rupta de "nervi" de la servici, unde trebuie sa suport o idiotenie de patron mai trebuie sa suport si televiziunile romane. Parol...anumite posturi straine sunt mult mai relaxante. Televiziunea romana este demult la cosul de gunoi.
 • +1 (5 voturi)    
  vai, vai, vai... (Luni, 31 mai 2010, 15:49)

  gimini [utilizator]

  Vai, vai, vai... cum, exista asemenea raporturi de pace si prietenie intre PD-L si unul dintre marii moguli? Nu se poate! Am fost pacaliti pe 6 decembrie 2009, cand am votat ca niste maimute bete cu marinarul! Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!
  • 0 (4 voturi)    
   ai intzeles, dar nu cum trebuie (Luni, 31 mai 2010, 17:33)

   panfil flecaru [anonim] i-a raspuns lui gimini

   aranjamentul a fost facut pentru binele personal al lui blaga, cel care e bine cu toata lumea, e mai putzin hulit de telemogulienii de serviciu, ba can' apare pela teveruri este oleaca si periat.
   i se cam indoaie dlui blaga de base, sau de pedele. ce conteaza e consolidarea piedastalului sau politic.
   il vom vedea pe dl. blaga expus langa eliade si spiru haret in fatza universitatzii, sau va fi expus bust, la intrarea in ministerul internelor si'al polititziei de stat ?!
 • +3 (3 voturi)    
  asta nu e... (Luni, 31 mai 2010, 18:23)

  gigi [anonim]

  craiu nu e sponsorul marelui bloger lovin, de la reportervirtual? ba cred ca da...asa ca sa nu ne miram daca il va lua iar dna-ul la puricat pt vreun santaj in numele lui craiu, asa cum s-a intimplat in cazul paunescu
 • +2 (2 voturi)    
  sper sa se aplice (Marţi, 1 iunie 2010, 0:01)

  ionut [anonim]

  Sper ca acel contract dat lui Sorin Ovidiu Vantu sa se anuleze. A facut destul faceri cu statul! Este un amre afacerist cica.. A furat bani de la oameni saraci cu FNI si acum incearca sa fure si din banii statului. Rusine
 • +3 (3 voturi)    
  Anulare contracte media (Marţi, 1 iunie 2010, 9:53)

  radu korne [anonim]

  Si eu cred ca OTV si Etno sunt canale media mai bune pentru REGIO !
 • +1 (1 vot)    
  a friend in need, a friend indeed (Marţi, 1 iunie 2010, 11:16)

  vero [anonim]

  Pai cine l-a facut presedinte de Base? Nu Vantu, intinzandu-i capcana lui Geonel? N-a fost chestia aia lovitura de gratie? Nu era normal sa fie recompensat (desi cam putin, dupa parerea mea)?
  Ce nu inteleg eu este ce se intampla acum, cu Nutica. Ne explica si noua cineva?
  • 0 (0 voturi)    
   hm (Miercuri, 2 iunie 2010, 0:52)

   tocilara [anonim] i-a raspuns lui vero

   nutzi e fata buna. i-am dat la o parte pletele blonde am imbracat-o mintal in straie de barbat si am incercat sa ascult cu creierul limpede ce zice. nu zice chestii trasnite. e chiar pertinenta. eu zic sa i dam o sansa. zic si eu, pe hotnews. la rascaietii din deal unde popa spune si spusa lui e lege si nu se comenteaza, ca femeia are de stat la cratita si basta, nu zic, mi-e frica de lapidare :D


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by