Antena 3 il da in judecata pe deputatul PDL Cristian Boureanu, in urma altercatiei care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea. "Antena 3 aduce la cunostinta publicului faptul ca il actioneaza in justitie pe domnul Cristian Boureanu, in urma comportamentului sau inacceptabil de la emisiunea Stirea Zilei, moderata de Gabriela Vranceanu Firea, in seara zilei de 31 mai 2010", se arata intr-un comunicat de presa.

Reamintim ca, in cadrul emisiunii de luni seara, moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea si deputatul PDL Cristian Boureanu s-au balacarit reciproc minute bune. Deranjata de replicile si protestele lui Boureanu, Firea l-a atacat pe acesta intrebandu-l daca "a mancat ceva stricat si daca are febra" tragand apoi concluzia ca este "doar un baiat cu muci in freaza". Boureanu a replicat pe acelasi ton, spunand ca Firea il ataca la ordinului amantului.

Comunicatul de presa remis de Antena 3 precizeaza ca deputatul Cristian Boureanu nu a fost invitat "personal" la Stirea Zilei, "ci a fost trimis de catre Biroul de presa al PDL". "Domnul deputat Boureanu a acuzat-o pe moderatoare ca ar fi „amanta domnului Tariceanu” si ca este „platita din bani furati”, printre alte jigniri, agresari verbale, monopolizarea intregului spatiu de emisie etc. In consecinta, Antena 3 isi exprima solidaritatea cu realizatoarea emisiunii Stirea Zilei actionandu-l in justitie pe domnul Cristian Boureanu", se arata in comunicat.

"Intact Media Group mai precizeaza ca nu poate tolera un comportament imatur, fara argumente profesioniste, atacuri la persoana, intimidari, agresiuni, calomnii si insulte la adresa moderatorilor sau a oricaror altor angajati ai institutiei".

  • UPDATE CNA va analiza, in sedinta de joi, emisiunea Stirea zilei de luni seara, potrivit Mediafax.

Iata un fragment din "dialogul" celor doi:

Cristian Boureanu: Dl Orban a vorbit 10 minute si a tinut un discurs, iar pe mine nu ma lasati sa vorbesc...

Gabriela Vranceanu Firea: D-voastra ati mancat ceva stricat inainte de aceasta emisiune...

C.B.: Am mancat ceva inainte la dumneavostra...

GVF: La toaleta?

C.B.: Ce mancati dumneavoastra in fiecare seara aici...

G.V..F: Dar nu va e jena...

C.B.: Pai daca ma intrebati asa de urat...

...

C.B.: Telespectatorii vad ca dumneavostra sunteti partinatoare si ca nu ne lasati timp egal de exprimare.. D-voastra l-ati intrebat vreodata pe dl Tariceanu sa vedeti ce a facut cu 3 miliarde de euro bani pentru investitii?

G.V..F: Aveti febra de vorbiti asa? V-ati luat temperatura inainte?

C.B.: Nu am. Aveti curajul sa dati timpii de emisie sa vedeti cat ati fost de partinitoare?

G.V..F: Cine v-a spus ca sunteti baiatul cu mucii in freza avea dreptate. Nu sunteti decat baiatul cu mucii in freza?

C.B.: Deci treceti la atacuri la persoana? Cine va pune sa faceti asta? Amantul d-voastra?

G.V..F: Poate sa vorbim de amanta d-voastra?

C.B.: Eu v-am vorbit frumos si dumneavostra ma atacti de trei ori pe chestiuni personale in loc sa vorbiti de contractele publice?

G.V..F: Dumneavostra ati spus ca amantul meu este dl Tariceanu?

C.B.: Am precizat eu ca este vorba de Tariceanu?....

Boureanu a refuzat sa paraseasca platoul emisiunii, iar atacurile dintre cei doi au mai continuat de cateva ori pana la finalul emisiunii.