Paginademedia.ro scrie despre ajustari bugetare la Adevarul Holding si estimeaza cat economiseste grupul dupa oprirea editiei de duminica a "Adevarul de Seara". Uniunea Europeana de Radio si Televiziune si posturile membre vor transmite in direct, pe un portal online comun, meciurile CM 2010. Iar publicatia online Dailybusiness.ro lanseaza o editie tiparita cu aparitie lunara, ce include articole publicate pe site.

  • Paginademedia.ro scrie, vineri, ca anul acesta Adevarul Holding isi ajusteaza bugetul de marketing, ce "va fi redus la 7 milioane de euro". Potrivit sursei citate, este prevazuta si o scumpire a publicatiilor din trust, care urmareste un profit de aproape 4 milioane de euro la sfarsitul acestui an. Tot Paginademedia.ro estimeaza separat ca decizia AH de a opri editia de duminica a Adevarul de seara aduce economii de aproximativ un milion de euro pe an si il citeaza pe Peter Imre, directorul AH: "E posibil sa fie chiar mai mult de atat".
  • Publicatia online Dailybusiness.ro anunta lansarea unei editii tiparite, cu aparitie lunara, ce cuprinde articole de sinteza publicate pe site. Editia "Best of" este un proiect comun Bazar Publishing - compania ce editeaza siteul - si Idea Zone. Primul numar a fost tiparit intr-un tiraj de 5.000 de exemplare, distribuite fie contra cost (abonamente si prin reteaua Inmedia), fie gratuit. Investitia initiala este de "pana in 10.000 de euro".
  • Utilizatorii de Internet din 36 de tari membre ale Uniunii Europene de Radio si Televiziune (EBU), inclusiv Romania, vor putea urmari in direct pe Internet meciurile din cadrul Cupei Mondiale din Africa de Sud, pe un portal EBU, scrie Mediafax. Potrivit EBU, portalul va difuza simultan imagini provenind de la 27 de posturi partenere, plus imaginile propriilor canale. Mediafax citeaza reprezentanti TVR potrivit carora televiziunea publica detine drepturile pentru Internet numai pentru transmisiunile live de la Cupa Mondiala.