Agentia de relatii publice The Practice, parte a Leo Burnett Group, a castigat, luni seara, un Silver Lion la Cannes Lions, cel mai important festival de comunicare din lume, marcand astfel prima victorie a industriei romanesti de PR la aceasta competitie. Agentia a fost premiata pentru campania de lansare a pufuletilor Gusto (client Phoenix) - "Little voice, big sound"- inscrisa in competitie la subcategoria "Best Launch or Re-launch".

Acesta este cel de-al patrulea trofeu pe care Romania il castiga la Cannes Lions, dupa un Silver Lion (Starcom Romania, 2007) si doua Bronze Lion (GMP, 2007 si Leo Burnett, 2009).

Marele premiu la categoria PR a fost acordat campaniei Replay, realizata de TBWA\CHIAT\DAY (SUA) pentru clientul Gatorade.

Campania pro optimism a pufuletilor Gusto a mai castigat, acum o luna, trofeul Gold SABRE Awards pentru Europa de Est, in cadrul celei mai importante competitii din Europa, Africa si Orientul Mijlociu dedicata exclusiv PR-ului, SABRE Awards.

Echipa care a lucrat la aceasta campanie a fost formata din: client - Eliodor Apostolescu, concept & strategie - Gabriela Lungu si Andrei Balan, project management & client service - Oana Bulexa si Floriana Cristea.