Emisiunea economica realizata de Gabriela Vranceanu Firea va fi difuzata incepand de maine de Antena 3. Iar Kanal D anunta o emisiune realizata de Ernest, consacrat la Prima TV.

  • "Saptamana financiara", emisiunea realizata de Gabriela Vranceanu Firea, este mutata de la Antena 1 la Antena 3 incepand de sambata, 26 iunie, potrivit unui comunicat de presa. Emisiunea economica este programata pentru ora 19.30, ceea ce produce o serie de schimbari in grila postului: emisiunea Q&A realizata de Alessandra Stoicescu va fi difuzata in intervalul 21.30-23.00, iar emisiunea Bizbazar cu Moise Guran va fi transmisa in intervalul 23.05-24.00.
  • Ernest, cunoscut publicului larg in ipostaza de realizator al emisiunii "Tradati in dragoste" de la Prima TV, va realiza din iulie un reality show la Kanal D. "Ochii din Umbra" va fi difuzat de Kanal D vinerea, incepand din 9 iulie. In emisiune el si un detectiv particular vor prezenta "situatii de viata diferite cu care se confrunta oamenii in viata de zi cu zi: la serviciu, in cuplu sau in familie", potrivit unui comunicat de presa.