Adrian Sarbu, presedinte si CEO al companiei Central European Media Enterprises (CME), a iesit complet din actionariatul companiei romanesti Pro TV SA, unde CME este actionar majoritar, scrie Pagina de media, care citeaza un document depus la CNA. Aceeasi sursa scrie separat ca sefa companiei de publishing a grupului MediaPro, Cosmina Noaghea, urmeaza sa fie promovata in urmatoarele zile.

Pagina de media scrie aici ca marti CNA urmeaza sa discute un document prin care Adrian Sarbu notifica acest for in legatura cu trecerea pachetului de 5% pe care el il mai detinea la Pro TV SA catre CME. Potrivit ultimei inregistrari la Registrul Comertului, facuta la 14 iunie, actionariatul Pro TV SA este format din CME Investments BV, Olanda (99,9714%) si CME Media Enterprises BV, Olanda (0,0286%). In 2009, CME a cumparat Media Pro Entertainment, moment in care Sarbu a primit si un pachet de actiuni la CME.

Pe de alta parte, aceeasi sursa scrie aici ca directorul de publishing al Publimedia (ZF, Gandul, Pro Sport, Business Magazin), Cosmina Noaghea, urmeaza sa fie promovata in cadrul unor schimbari in cadrul trustului, in locul ei urmand sa fie numita Nicoleta Nedea, in prezent sefa de vanzari. De activitatile de pana acum ale acesteia din urma se va ocupa Dragos Stan, potrivit sursei citate.