Publicis si Publicis Events se ocupa in prezent de un proiect pentru Dacia Duster. Evenimentul de lansare a magazinului Cocor, in septembrie, va fi organizat de agentia Wunderman. Iar agentia Kinecto a realizat o platforma online pentru Avon.

  • Agentia de publicitate Wunderman se va ocupa de lansarea oficiala a magazinului Cocor Department Store in septembrie a.c., dupa ce a fost selectata in acest sens intr-o licitatie organizata de Cocor luna trecuta, potrivit unui comunicat de presa. Acesta precizeaza ca la licitatie au mai fost invitate agentiile The Practice, Nicola Porter Novelli, Skepsis, Split Advertising, Tonic Advertising si Pastel Group. Bugetul de lansare al magazinului, buget care va cuprinde investitia in evenimentul de lansare si campania de media (TV, radio, presa scrisa, online, outdoor) ce va sustine deschiderea galeriilor comerciale, este de 600.000 de euro.  Vezi mai mult in comunicatul de presa.
  • A doua editie a Conferintei Internationale "Marketing in Direct", programata pentru 8 septembrie, va avea drept tema principala "telesales" - vanzarile prin telefon. Potrivit unui comunicat al organizatorilor, experti internationali si locali in comunicare directa vor oferi in cadrul evenimentului "exemple practice, ponturi si tehnici pentru a obtine rezultate mai bune" in domeniu. Vezi mai multe aici
  • Agentia de comunicare interactiva Kinecto, parte a Tempo Group, a lansat o platforma online pentru Avon, prezentata drept "primul site care te pregateste pentru plaja". Site-ul propune vizitatoarelor un concurs, recomandari personalizate, un joc si e-cards. Vezi mai multe aici
  • Publicis si Publicis Events desfasoara, in prezent, pentru Dacia evenimentul "Dacia Duster Offroad Experience", in cadrul unui proiect castigat in urma unei licitatii Dacia la sfarsitul anului trecut, la care au participat opt agentii. Turneul "offroad" se desfasoara la nivel national si cuprinde patru evenimente ce folosesc un circuit 4x4. Primul astfel de eveniment a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la Bucuresti. Vezi mai multe in aici.