Gazeta Sporturilor a aparut vineri cu un al doilea numar in format 3D. De aceasta data, site-ul publicatiei - gsp.ro - a fost si el lansat in formula 3D. Iar Mihaela Grafu, fostul sef al companiei Digital Ads, va fi director de vanzari pe online in grupul Adevarul Holding, conform Pagina de media.

  • Gazeta Sporturilor a iesit vineri la tarabe cu un al doilea numar in format 3D, intr-un tiraj de 130.000 de exemplare - dublu fata de saptamana trecuta. Site-ul publicatiei a fost si el lansat, tot azi in format 3D, putand fi citit cu ochelarii distribuiti impreuna cu ziarul. Gazeta a tiparit prima editie 3D, la 1 iulie, deodata cu Pro Sport, cand returul pentru ambele ziare a fost aproape zero in toata tara.
  • Mihaela Grafu, fostul şef al companiei Digital Ads va fi director de vânzări pe online în grupul Adevărul Holding, scrie Pagina de media. "Am simţit că obiectivele mele profesionale sunt de altă natură şi nu se mai identifică bine cu viziunea grupului", a  explicat Grafu pentru sursa citata motivul demisiei de la Digital Ads. Ea a fost manager al companiei Digital Ads încă de la înfiinţarea acesteia, în primăvara anului trecut. Detalii - aici.