Mona Dirtu, redactor-sef Money Express, si-a dat demisia, la cateva zile dupa aparitia unor tensiuni intre redactie si actionariat. Iar Robert Bene anunta ca paraseste pozitia de country manager la agentia Carnation Group Romania, urmand sa fie inlocuit de Adrian Ghisa.

  • Mona Dirtu, redactor-sef Money Express, si-a dat demisia din functie, anunta Wall-Street, Jurnalismonline si Pagina de media. Plecarea survine la cateva zile dupa un incident in care, potrivit Pagina de media, actionarul Dragos Nedelcu a transmis angajatilor o notificare prin care anunta o "concediere colectiva", notificare retrasa ulterior. Aceeasi sursa preciza la sfarsitul saptamanii trecute ca si Andreea Rosca, publisher la revista de business, a incetat colaborarea cu aceasta, fiind inlocuita de Beatrice Weber.
  • Robert Bene, country manager la agentia interactiva Carnation Group Romania, anunta intr-o informare de presa ca la 1 august isi incheie mandatul in aceasta pozitie, urmand sa fie inlocuit de Adrian Ghisa, pana acum media manager in cadrul agentiei. Robert Bene precizeaza ca paraseste aceasta pozitie deoarece el si conducerea retelei regionale Carnation nu au acelasi punct de vedere asupra viitorului agentiei, intrata pe piata din Romania in 2008.