Romtelecom a anuntat, miercuri, ca a obtinut drepturile pentru transmiterea exclusiva a 112 meciuri din UEFA Champions League, meciuri pe care le va transmite in direct pe un nou canal de televiziune, Dolce Sport, incepand din 26 august. Noul post va fi disponibil pe platformele Dolce si NextGen, precizeaza compania.

Pachetul de drepturi cumparat de Romtelecom include:

  • 112 meciuri, reprezentand cel de-al doilea pachet de drepturi de televizare (transmisii live) si rezumatele meciurilor
  • o emisiune saptamanala de analiza a etapei
  • drepturile de transmisie online a partidelor, pe portalul companiei.

Postul va prezenta, in reluare, si cele 34 de meciuri ce vor fi difuzate in direct de TVR.

Drepturile au fost achizitionate pentru doua sezoane - 2010/2011 si 2011/2012. Potrivit comunicatului, decizia este "parte din strategia Romtelecom de a oferi cat mai mult continut exclusiv si de inalta calitate clientilor sai".

Vezi mai multe in comunicatul de presa

  • UPDATE: Romtelecom neaga cumpararea Telesport

Dupa ce un cititor HotNews.ro a postat un comentariu la acest articol in care sustine ca presedintele companiei Yorgos Ioannidis si-ar fi adus cumnatul (Alexis Iliadis) drept consultant in cadrul Romtelecom pe un salariu de jumatate de milion de euro pe an si ca "o fi greu in Grecia, dar pentru asta nu dai 2000 de romani afara, ca sa dai zeci de milioane pe drepturi UEFA si lui Vantu pe Telesport!", Romtelecom a dat un raspuns oficial in care neaga aceste acuze.

"Aceasta afirmatie este o calomnie, nu exista nicio relatie de rudenie intre Yorgos Ioannidis si Alexis Iliadis, ceea ce se poate dovedi. La fel de neadevarata este si informatia privind cumpararea Telesport", se arata in raspunsul oficial al Romtelecom.

Citeste mai multe la comentarii.