ReporterVirtual scrie pe surse ca seful Telesport va pre​lua conducerea Dolce Sport, televiziune ce se va lansa saptamana viitoare. Iar Comisia Media cere ca institutiile abilitate sa-i semnaleze cazurile de "campanii de presa la comanda cu scopul de a denigra".

  • ​Reporter Virtual scrie, pe surse, ca viitorul sef al televiziunii Dolce Sport, pe care Romtelecom o va lansa luna viitoare, va fi Vlad Enachescu, in prezent la Telesport. Aceeasi sursa scrie ca la noul post vor veni si fosti colegi ai lui Enachescu de la GSP TV.
  • Comisia Media, organism de autoreglementare in presa format din reprezentanti ai Clubului Roman de Presa si ai Asociatiei Jurnalistilor din Romania, face apel la institutiile abilitate sa ii sesizeze "pe cale institutionala cazurile care intra sub incidenta a ceea ce Strategia Nationala de Aparare numeste "campanii de presa la comanda cu scopul de a denigra institutii ale statului"". Potrivit unui comunicat al Comisiei Media, aceasta cere eliminarea paragrafului din SNA referitor la presa ca "vulnerabilitate", deoarece "pronuntarea asupra mobilului si caracterului unor demersuri jurnalistice este, de la caz la caz, obiectul actiunii de autoreglementare a profesiei sau a instantelor judecatoresti abilitate". Comisia afirma ca fenomenul campaniilor de presa la comanda "nu a fost demonstrat, conform legislatiei in vigoare, de catre institutiile statului cu atributii in domeniu si ca nu exista o definire oficiala a acestui termen".