Postul de televiziune Dolce Sport, operat de Romtelecom, va incepe sa emita vineri, incepand cu ora 22.00, a informat pentru HotNews.ro Roxana Mihul, responsabil Relatii Publice in cadrul companiei. Directorul general al postului este Vlad Enachescu.

Noul canal de sport va fi disponibil gratuit pentru toti clientii Romtelecom Dolce (DTH - pozitia 300 - si IPTV) si NextGen. De la ora 22.15, Dolce Sport va transmite debutul campionatului de fotbal al Portugaliei, partida dintre Braga si Portimonense, precizeaza reprezentanta Romtelecom.

Postul va fi condus de Vlad Enachescu, in calitate de Director General. "Dupa 15 ani de experienta in acest domeniu, am sansa acum de a construi de la zero un nou brand pentru pasionatii de sport, care va oferi o noua perspectiva, mai eleganta, asupra sportului romanesc si international, spune directorul general al Dolce Sport.

Canalul Dolce Sport va emite 24 de ore din 24, continutul fiind in dezvoltare la acest moment. Pentru inceput, grila postului va cuprinde transmisiuni in direct si inregistrate din campionatul de fotbal al Portugaliei, campionatul de rugby al Frantei si din UEFA Champions League.

Lansarea oficiala a canalului si anuntarea echipei complete se va face in saptamanile urmatoare, odata cu definitivarea grilei de programe a Dolce Sport.