CNA a acordat Acasa TV permisiunea sa inceapa sa transmita in sistem HD. Catalin Dumitru, consilier al fostului presedinte TVR Alexandru Sassu, paraseste televiziunea pentru a intra in consultanta politica. Iar IAB Romania incepe colectarea datelor pentru o noua editie a studiului ce masoara valoarea pietei locale de publicitate online.

  • Postul Acasa TV a primit, marti, permisiunea CNA sa inceapa sa transmita programe in High Definition, potrivit Mediafax. Potrivit solicitarii inaintate CNA de Pro TV SA, postul va fi difuzat in sistem HD in pachetele operatorilor de cablu din Romania.
  • Consilierul pe probleme de comunicare al fostului presedinte TVR Alexandru Sassu, Catalin Dumitru, a demisionat pentru a intra in consultanta politica, anunta Pagina de media. Sursa precizeaza ca Dumitru - care in primul mandat al lui Traian Basescu a fost doi ani si jumatate consilier al presedintelui - va fi senior partner la Kensington Communication, firma care a realizat campania electorala a lui Teo Trandafir.
  • IAB Romania a anuntat ca incepe colectarea datelor pentru editia 2010 a ROADS, studiu ce masoara valoarea pietei locale de publicitate online si care este realizat impreuna cu PwC Romania. Rezultatele noii editii - ce va evalua piata de publicitate online in primul semestru al acestui an - ar putea fi anuntate in noiembrie, potrivit estimarilor IAB.