Razvan Ionescu a demisionat de la conducerea diviziei web a Adevarul Holding, locul sau fiind luat de Aurelian Amuraritei. Iar Guillaume-Ulrich Chifflot, vicepresedinte si director de creatie la Leo Burnett Franta va conduce juriul editiei din acest an a festivalului romanesc de publicitate ADOR.

  • Guillaume-Ulrich Chifflot, vicepresedinte si director de creatie la Leo Burnett Franta, va fi presedintele juriului la editia din acest an a ADOR, festival ce premiaza creatia publicitara romaneasca. Din juriu mai fac parte Armin Jochum - Creative Managing Director, Jung von Matt/Alster, Hamburg, Germania; Dave Bedwood - Creative Partner Lean Mean Fighting Machine, Marea Britanie; Leandro Raposo - General Creative Director, McCann Erickson Madrid, Spania si Pietro Maestri - Executive Creative Director, JWT Milan, Italia. Participantii mai pot inscrie lucrari in competitia ADOR pana in data de 3 septembrie, evaluarea urmand sa aiba loc in perioada 13-24 septembrie. Lucrarile castigatoare la categoriile Magazine and Newspaper Print si OOH vor putea fi inscrise gratuit la editia de anul viitor a festivalului AdPrint. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • Razvan Ionescu, director al diviziei web a Adevarul Holding, a demisionat din trustul lui Dinu Patriciu, locul sau fiind luat de Aurelian Amuraritei, potrivit Pagina de Media. Pana in urma cu o luna, cand a preluat pozitia de director web, Ionescu a condus doi ani revistele grupului si operatiunea media a lui Dinu Patriciu din Ucraina.