Simona Gherghe

Simona Gherghe

Foto: Antena 1

Emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1 va avea un nou prezentator incepand din toamna, Madalin Ionescu fiind inlocuit cu Simona Gherghe, anunta un comunicat oficial al Antenei 1. Prima editie "Acces Direct" cu Simona Gherghe va avea loc pe 30 august, cand debuteaza noul sezon.

"Dupa aproape noua ani in care am prezentat stiri, dupa patru editii speciale "Geniali", am ales sa fac o schimabare", a declarat Simona Gherghe.

Potrivit reprezentantilor trustului Intact, "Madalin Ionescu ramane in echipa Intact si va reveni alaturi de telespectatori cu un proiect nou".

Nu este singura schimbare operata in cadrul Antenei 1 in ultima perioada. Reprezentantii postului au anuntat, marti, ca Andreea Berecleanu ii va lua locul Alinei Petrescu ca prezentatoare a principalului jurnal de stiri al Antenei 1, Observator 19, incepand din 23 august, urmand ca Alina Petrescu sa se ocupe de un proiect pentru Antena 3. Alina Petrescu este inlocuita de Berecleanu la sase luni dupa ce a fost aleasa sa-i inlocuiasca pe Lucian Mandruta si Alessandra Stoicescu la pupitrul jurnalului de seara al Antenei 1. Andrei Zaharescu va prezenta in continuare Observatorul de la ora 23.00.