Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef, relateaza Mediafax.

"Ne despartim prieteni. Eu o sa raman la Jurnalul National si in proportie de 90% o sa fac emisiunea in alta parte", a explicat Victor Ciutacu.

Potrivit unor surse, din toamna, emisiunea lui Victor Ciutacu va fi difuzata, cel mai probabil, pe postul Antena 3.

De asemenea, Dan Diaconescu i-ar fi facut lui Victor Ciutacu o oferta pentru grila de toamna a postului OTV si ar exista si o a treia televiziune interesata sa preia emisiunea jurnalistului.

Victor Ciutacu a refuzat sa faca orice comentariu privind noua destinatie a emisiunii sale.

"Da, informatia prezentata de Mediafax e reala. Emisiunea Vorbe grele nu se va mai difuza, din luna septembrie, dupa trei sezoane si jumatate, pe Antena 2. Dar ea va exista in continuare. Nu-mi cereti sa spun unde si de cand, n-am s-o fac inaintea postului respectiv de televiziune. Respect si contractele semnate, si cuvantul dat", scrie Victor Ciutacu, pe blogul lui.

El precizeaza ca nu a fost dat afara si nu a "lasat balta pe nimeni".

"Cine are memorie si macar un vag interes pentru subiect isi aminteste ca, imediat dupa alegeri, am spus de cel putin doua ori ca am obosit. Multi m-au acuzat ca ma alint. Uite ca nu-i asa. Nu-s robot, se aduna toate, de la oboseala si iritare ca tragi ca boul de tine, pana la blazare si integrarea-n peisajul zilnic identic. Uneori e bine sa schimbi. Asta fac", explica ziaristul.

Ciutacu adauga ca a este vorba de o decizie "de comun acord", luata la inceputul lunii august: "Antena 2 avea nevoie de timp sa-si caute inlocuitor, eu aveam nevoie de timp sa ma hotarasc daca mai am chef sa fiu maimuta de stica si, daca da, pe ce craca sa-mi agat coada".