Echipa tehnica de la The Money Channel, postul de informatii de business al grupului Realitatea-Catavencu, au intrat pentru scurt timp in greva, marti dupa-amiaza. Prima TV anunta relansarea emisiunii "Incognito", prezentata de Dan Turturica. Iar prima editie a emisiunii Acces Direct din noul sezon, prezentata in premiera de Simona Gherghe, a inregistrat o audienta mai mare decat cea a "Happy Hour" de la Pro Tv.

  • Echipa tehnica a postului The Money Channel a intrat in greva spontana, pentru scurt timp, in cursul zilei de marti, din cauza salariilor pe care angajatii nu le-au mai primit de mai multe luni, dupa cum au spus pentru HotNews.ro surse din televiziune. Despre greva a scris initial Reporter Virtual, care precizeaza ca protestul a durat aproape o ora. Surse HotNews.ro au spus ca nu este exclus ca protestul sa fie reluat in cursul zilei de miercuri. Reprezentantii conducerii postului nu au putut fi contactati pana la publicarea acestui material.
  • Editia de luni a emisiunii "Acces direct" (Antena 1), realizata in premiera de Simona Gherghe, a avut o audienta mai ridicata decat cea a emisiunii concurente realizate la Pro TV de Catalin Maruta, "Happy Hour". Potrivit datelor GfK, prelucrate si furnizate de Antena 1, in intervalul 17.42-18.59, Acces Direct a inregistrat in mediul urban un rating de 4,7% si o cota de piata de 18,5%, comparativ cu un rating de 4,3% si o cota de piata de 17% in cazul "Happy Hour". Simona Gherghe i-a avut ca invitati pe parintii Madalinei Manole, iar Catalin Maruta - pe Thomas Beatie.
  • Prima TV anunta relansarea emisiunii "Incognito", ce va fi prezentata din 14 septembrie, in fiecare marti seara, de Dan Turturica. Potrivit informatiilor furnizate de post, la fiecare editie a emisiunii vor fi prezentate cate doua cazuri de "nereguli ale sistemului si ale societatii in care traim". Abaterile filmate cu camera ascunsa vor fi denuntate la Protectia Consumatorilor. Dan Turturica, redactor-sef Romania libera, a mai realizat la Prima emisiunea "Incognito" in perioada cand era redactor-sef la Evenimentul Zilei.