Adrian Artene, fostul redactor-sef de la Cancan, este noul director al ziarului "National", dupa cum a anuntat Catalin Tolontan pe blogul sau. Turner Broadcasting System Europe lanseaza un site in limba romana pentru brandul TV pentru copii Boomerang. Iar Adevarul anunta ca procesul de extindere in teritoriu a "Adevarul de Seara" s-a incheiat.

  • Adrian Artene, fostul redactor-sef Cancan, a preluat pozitia de director la ziarul "National", a anuntat, miercuri, Catalin Tolontan pe blog. El precizeaza ca "Artene va pastra actuala echipa redactionala". La randul sau, Pagina de media mentioneaza ca la nivel editorial conducerea National va ramane neschimbata, dar ca misiunea lui Artene este "sa duca ziarul la 25.000 de exemplare vandute pe zi". Sursa il citeaza pe Artene spunand ca publicatia va pastra formatul tabloid, dar va fi "tabloid quality", cu un nou layout si o noua linie editoriala.
  • Boomerang, postul de desene animate clasice al Turner Broadcasting System (CNN, Cartoon Network, Boomerang, TCM), are propriul site in limba romana, Boomerang-TV.ro. Site-ul dedicat copiilor pune la dispozitie, intre altele, jocuri cu Tom&Jerry, Scooby Doo si Pantera Roz, clipuri si "activitati interactive", potrivit unui comunicat Turner.
  • Adevarul anunta ca a oprit extinderea in teritoriu a retelei "Adevarul de Seara", ultima editie fiind cea de Giurgiu, lansata luni. Sursa noteaza ca publicatia gratuita acopera 59 de orase mari si mici, cu 39 de editii locale.