40 de proiecte social media au fost premiate in cadrul Webstock Awards 2010. Iar stirile de seara de la Pro TV si TVR 1, Ora de Stiri de la TVR 2 si Observatorul de noapte al Antenei 1 sunt nominalizarile pentru cea mai buna emisiune de stiri, in cadrul editiei de anul acesta a Premiilor TVmania - campanie care incepe luni, 20 septembrie.

  • Proiectele Cook'n Rolla - dezvoltat de Trilulilu,  Zelist Monitor - dezvoltat de Treeworks, Scoala de Bani - dezvoltat de Rogalski-Grigoriu sau Decat o Revista - Facebook se numara printre castigatorii Premiilor Webstock 2010, acordate joi seara la finalul evenimentului Webstock. In total au fost 40 de castigatori, 12 proiecte primind trofeul Webstock. Editia din acest an a evenimentului, dedicata viitorului social media, a inregistrat, potrivit organizatorilor, un record de audienta, atragand peste 700 de participanti. Vezi detalii despre eveniment aici. Vezi lista completa a castigatorilor Webstock Awards aici.
  • "Stirile Pro TV" (ora 19.00), Telejurnalul de seara al TVR 1, Ora de stiri de la TVR 2 (ora 22.00) si Observatorul Antenei 1 de la ora 23.00 sunt nominalizarile pentru cea mai buna emisiune de stiri in cadrul editiei pe 2010 a Premiilor TVmania. Campania Premiile TVmania incepe luni, 20 septembrie si va dura zece saptamani, timp in care cititorii vor putea vota emisiunile si vedetele TV preferate, in cadrul celor zece categorii: Cea mai buna emisiune de stiri; Cel mai bun comentator sportiv; Cea mai buna emisiune-tabloid; Cel mai bun realizator de talk-show; Cel mai bun reality-show; Cea mai buna emisiune de satira; Cel mai bun serial romanesc; Cea mai buna emisiune de divertisment; Cel mai sexi star TV; Cea mai sexi vedeta TV. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unei gale ce va avea lor in data de 7 decembrie 2010. Vezi detalii aici.