Sorel Radu a preluat pozitia de director general al Media Point, regie nou infiintata care va vinde spatiul publicitar pentru produsele Adevarul Holding, dupa cum a spus el, joi, pentru HotNews.ro. El a spus ca a incheiat contractul de consultanta prin care a asistat la constituirea noii regii si preia conducerea acesteia. Irina Morosanu, pana acum director de vanzari la F5 X-Media (regia de vanzari a F5, divizia new media a grupului Realitatea-Catavencu), va fi director de vanzari la Media Point.

Actionar majoritar la nou-infiintata Media Point este Odyssey Communication, aleasa sa administreze bugetul de media al trustului lui Dinu Patriciu, in urma unei licitatii organizate recent.

  • Sorel Radu: "De aceea s-a infiintat Media Point si m-au luat pe mine, ca Diana (Flutur, managerul Odyssey - n.r.) sa se elibereze. Suntem o entitate separata, cu sediu separat, Odyssey nu se implica in operatiunile noastre."

Media Point isi va incepe activitatea de la 1 octombrie si va vinde, pentru inceput, spatiul publicitar print si online al Adevarul Holding, a spus Sorel Radu pentru HotNews.ro. Exista insa discutii cu potentiali parteneri, asa incat regia sa-si extinda portofoliul, atat pe segmentul de presa scrisa, cat si in online.

Potrivit lui Sorel Radu, regia isi incepe lucrul cu 15 oameni, urmand ca intr-o luna sa se extinda.

Sorel Radu a lucrat ca director de vanzari la MediaPro si, apoi, la Realitatea-Catavencu, ulterior infiintandu-si propria companie de cercetare, eResearch. In cazul acesteia, el spune ca "voi merge inainte. Dar va trebui sa gasesc un director executiv".

Peter Imre, directorul general Adevarul Holding, a anuntat infiintarea regiei de vanzari pentru grupul Adevarul intr-un interviu recent pentru Paginademedia.ro.