Robert Turcescu debutează luni pe B1 cu “100%”, producţia tv care l-a consacrat, primul sau invitat fiind Dan Puric, potrivit unui comunicat din partea postului de televiziune. “100%” se va difuza în prime time, de luni până joi, de la 20.00. La mijlocul lunii septembrie, Turcescu declara pentru HotNews.ro ca va realiza, din aceasta toamna, emisiunea "100%" la B1 TV, pe baza unui contract semnat intre casa lui de productie si firma care detine pachetul majoritar la postul TV.

Robert TurcescuFoto: Agerpres

B1 precizeaza ca Turcescu "revine în calitate de realizator tv, păstrand conceptul iniţial al emisiunii, acela de “interviu clasic de televiziune, nu o şueta televizată”.

"In ediţia de luni, Turcescu deschide sezonul „100%” cu un invitat special, o personalitate a spiritualităţii de pretutindeni - Dan Puric. Artistul va fi provocat de jurnalist la o discuţie pe temele acute ale actualităţii: starea societăţii româneşti, criza economică şi criza morală în care ne adâncim tot mai mult, eşecul unei întregi generaţii de politicieni şi stringenta nevoie de schimbare", precizeaza B1.

In septembrie, cand a confirmat pentru HotNews.ro ca va face emisiunea sa la B1, realizatorul TV a afirmat ca "100% este un brand pe care eu l-am lansat in 2003, nu are legatura cu Realitatea TV decat in masura in care a inceput acolo. Nici nu cred ca vor exista obiectii din partea celor de la Realitatea. De altfel, 100% nu este o expresie atat de incarcata de originalitate incat sa existe discutii".