TVR va difuza, duminica seara, in cadrul "Reportajelor jurnalului", un material realizat de Adelin Petrisor despre singurul supravietuitor de pe nava Struma, torpilata de rusi in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Saptamana Financiara lanseaza o colectie de cursuri multimedia de invatare a limbii engleze. Iar Colin Kinsella de la Digitas North America se va numara printre vorbitori la conferinta RoNewMedia.

  • TVR 1 va difuza, duminica seara, in cadrul "Reportajelor jurnalului", un reportaj realizat de Adelin Petrisor despre singurul supravietuitor de pe nava Struma, torpilata de rusi in cel de-al doilea razboi mondial. Potrivit unui anunt al postului, reportajul spune povestea lui David Stoliar, evreu de origine romana, in varsta de 88 de ani, intervievat de Adelin Petrisor zilele trecute, in SUA. Reportajul este o continuare celui difuzat de TVR in septembrie, despre descoperirea submarinului rusesc SC-213. Submarinul a torpilat, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, nava Struma, la bordul careia se aflau 768 de pasageri de origine evreiasca si care, dupa ce a parasit portul Constanta, cu destinatia Palestina, a fost remorcat inapoi in Marea Neagra, in urma refuzului autoritatilor britanice si turcesti de a primi refugiati. Adelin Petrisor a scris despre intalnirea cu David Stoliar aici si aici
  • Publicatia economica Saptamana Financiara apare de luni, 11 octombrie, insotita de o colectie constand intr-un curs multimedia de invatare a limbii engleze, "English Today". Colectia - lansata impreuna cu Editura Litera - va dura 22 de saptamani, pretul pachetului de curs fiind de 14.99 lei. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • La editia din noiembrie a conferintei RoNewMedia, printre vorbitori se va numara Colin Kinsella, seful Digitas North America, parte a Publicis Group, anunta organizatorii conferintei. Potrivit unui comunicat de presa, el va prezenta instrumentele pe care Digitas le foloseste in lupta pentru bugetele de publicitate online, atrase in mare parte de giganti precum Google, Microsoft si Yahoo - companii ce vor fi reprezentate, la randul lor, in cadrul RoNewMedia. Kinsella a preluat conducerea Digitas North America in urma cu un an.