Surse din Realitatea TV au confirmat, pentru HotNews.ro, informatia ca Emil Hurezeanu a demisionat din functia de presedinte al Grupului Realitatea-Catavencu, anuntata initial de ziaristul Adelin Petrisor, pe blogul lui.

Emil HurezeanuFoto: Agerpres
  • Iata mai jos mailul intern primit de angajatii trustului:

"Dragi colegi,

Incepand de la 15 octombrie, Emil Hurezeanu renunta la functia de Presedinte al Grupului Realitatea-Catavencu. Dl. Hurezeanu a detinut in ultimii doi ani functia principala de reprezentare a Grupului in relatiile interne si externe, intr-o perioada de transformari si dificultati in activitatea companiei.

Consiliul de administratie al Grupului apreciaza contributia domnului Hurezeanu in procesul de reconfigurare a activitatilor companiei, aflate intr-o noua faza. Prezenta si activitatea domnului Hurezeanu au adus valoare profesionala, maturitate si echilibru, atribute care se adauga loialitatii colegiale de care a dat intotdeauna dovada.

Emil Hurezeanu isi va continua activitatea editoriala in programele Realitatea TV, ca realizator de emisiuni si participant la dezbaterile de politica interna si externa".