Antena 1 a fost amendata marti de CNA cu 50.000 de lei pentru editiile din 6 si 7 octombrie ale emisiunii Acces Direct, in care au fost prezentate imagini cu camera ascunsa in care apare Irinel Columbeanu impreuna cu doua femei, in jacuzzi.

CNA a constatat ca prin aceasta emisiune Antena 1 a incalcat dreptul la viata privata si reglementarile ce interzic difuzarea de imagini luate cu camera ascunsa fara aprobarea persoanei filmate, precum si cele referitoare la difuzarea de imagini cu continut sexual la o ora nepotrivita, incalcand reglementarile privind protectia copilului.

In emisiunea Acces Direct, Simona Gherghe le-a cerut celor doua femei sa ofere detalii explicite legate de scenele filmate. Filmuletul in care Irinel Columbeanu apare alaturi de cele doua femei, intr-un jacuzzi, a fost difuzat initial de tabloidul CanCan, pe site.

Reprezentantul trustului Intact a argumentat, in apararea postului, ca imaginile filmate cu camera ascunsa si prezentate in emisiune nu fusesera realizate de postul TV si ca Simona Gherghe, recent numita realizatoare a emisiunii Acces Direct, nu ar avea experienta necesara pentru tratarea unor astfel de subiecte. "Simona a cazut in plasa momentului, in capcana voluptatii subiectului", a afirmat reprezentantul Antena 1.