CNA a amendat, marti, postul Pro TV cu 15.000 de lei si postul Acasa TV cu 12.500 de lei pentru editii ale emisiunilor "Apropo TV" si "Happy Hour" (Pro TV), respectiv "Povestiri adevarate" (Acasa TV), in care a fost abordat cazul inregistrarii cu camera ascunsa, in care Irinel Columbeanu apare alaturi de doua femei, in jacuzzi. Pentru felul cum reflectase acelasi caz, in emisiunea "Acces direct", postul Antena 1 a fost amendat cu 50.000 de lei in urma cu o saptamana.

Tot saptamana trecuta, directorul Antena 1, Sorin Alexandrescu, a adresat o scrisoare deschisa membrilor CNA, in care a acuzat "diferenta unitatii de masura cu care este analizata activitatea televiziunilor" si a aratat ca acest subiect fusese abordat, la ore accesibile minorilor, si de statiile Pro TV si Acasa TV.

Potrivit unei informari CNA, membrii Consiliului au decis, marti, sa amendeze Pro TV si Acasa TV pentru editia din 10 octombrie a "Apropo TV", editia din 5 octombrie a "Happy Hour", respectiv doua editii ale emisiunii "Povestiri adevarate". CNA considera ca acestea au incalcat reglementarile privind protectia minorilor si cele ce interzic difuzarea de imagini cu o persoana, in spatiu privat, fara consimtamantul acesteia".