Compania Seed Consultants a realizat o noua identitate vizuala si strategia de brand pentru producatorul de conserve Scandia Food. Iar BrandTailors a "redesenat" ambalajele portofoliului de ciocolata Kandia.

  • Seed Consultants, companie de consultanta si design de brand, a refacut strategia de brand si identitatea vizuala pentru Scandia Food, producator de conserve pe baza de carne, potrivit unui comunicat de presa. Acesta arata ca procesul de branding - in care a colaborat si Landor, reteaua internationala reprezentata in Romania de Seed Consultants - a durat opt luni si a inclus auditare interna si externa de brand, crearea platformei de brand, refacerea identitatii, crearea manualului de brand, implementare, lansare interna si externa. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • Compania BrandTailors a "redesenat" ambalajele portofoliului de ciocolata Kandia, obiectivul fiind intarirea asocierii acestui brand cu ciocolata amaruie. BrandTailors a dezvoltat si design-ul materialelor de comunicare a schimbarii designului de ambalaj. Vezi detalii in comunicatul de presa.