De miercuri poti participa la unul dintre cele mai ample concursuri din Romania, FRANTA 10+, organizat de Radio RFI. Poti castiga un week-end in unul dintre cele mai frumoase zece orase din Franta pentru tine si cel drag.

Franta 10+Foto: RFI Romania

Asculta zilnic frecventele RFI sau viziteaza site-ul www.rfi.ro, sectiunea Concursuri, si participa la jocul interactiv care iti va aduce un sfarsit de saptamana magic in unul dintre orasele celebre ale Frantei: Montpellier, Toulouse, Bordeaux, Nisa, Nantes, Paris, Lyon, Strasbourg, Marsilia, Lille.

In premiu sunt incluse atat transportul tur-retur cu avionul, cat si cazarea de vineri pana duminica in camera dubla cu mic dejun inclus. Premiile sunt acordate cu sprijinul Accor Hotels.

RFI te premiaza daca intri in joc! Raspunde corect la cat mai multe intrebari ale jocului interactiv online FRANTA 10+ si poti sa iti faci bagajul.

Castigatorii FRANTA 10+ vor fi anuntati pe 6 decembrie, in cadrul programului "Zebra". Cei zece fericiti vor fi cei care au acumulat cele mai multe raspunsuri corecte. Ramai cu click-ul pe sectiunea Concursuri a www.rfi.ro sau pe frecventele RFI Romania si fa-ti un cadou in ajun de Sarbatori.

FRANTA 10+ si intri in joc! Accepti provocarea? RFI Romania poate fi ascultat pe frecventele proprii in Bucuresti 93.5 FM, Iasi 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM si Chisinau 107.3 FM, o parte dintre programele informative fiind preluate de 56 de radiouri locale.